Ti zvezdniki si bodo leto 2015 zapomnili za vedno!

Na leto 2015 bodo imeli nekateri zvezdniki zelo lepe spomine, saj jim je šlo vse kot po maslu. Nekateri so imeli veliko razlogov za veselje v poslovnem življenju, drugi pa v zasebnem. Predstavljamo ti zmagovalce leta 2015.

Ti zvezdniki si bodo leto 2015 zapomnili za vedno! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 1. 2016

Letos prav nihče ni bil tako uspešen kot 26-letna Taylor Swift. Njeni singli Bad Blood, Wildest Dreams in Style so postali velike uspešnice, prav vse omenjene pesmi pa so z njenega albuma 1989, ki je sicer izšel že lani in ki je dosegel zavidanja vredne prodajne številke.

Ta Američanka pa zelo visokih standardov ni postavila le v glasbenem smislu – z 59 milijoni sledilcev na Instagramu je postala kraljica tega družabnega omrežja, na katerem ne objavlja le fotografij svoje slovite dekliške druščine, v katero med drugim spadajo Cara Delevingne, Selena Gomez, Gigi Hadid in Lily Aldridge, ampak pridno dokumentira tudi razvoj svoje ljubezenske zgodbe, ki jo piše z didžejem Calvinom Harrisom.

Vojna zvezd

Če se kot scenarist, režiser in producent lotiš ustvarjanja filma, kot je Vojna zvezd: Sila se prebuja, gre lahko marsikaj narobe. Ne nazadnje so prejšnji deli tega akcijskega domišljijskega spektakla postali kultni. J. J. Abrams pa je vendarle zbral dovolj poguma in pljunil v roke, kar se mu je bogato obrestovalo.

Prve reakcije na film, ki je v naša kina prišel 17. decembra, so namreč zelo pozitivne. Poleg vsem dobro znanih zvezdnikov, kot so Harrison Ford, Mark Hamill in Carrie Fisher, pa je Abrams angažiral še Daisy Ridley in Johna Boyego (na fotografiji zgoraj). S tem, ko je priložnost ponudil relativno neznanima 23-letnima igralcema, je še enkrat pokazal pogum.

Jenner

S preobrazbo iz Brucea v Caitlyn je 66-letna Caitlyn Jenner postala tema pogovorov po vsem svetu. To pa pravzaprav ni nič čudnega, saj je s samozavestno in predvsem javno predstavitvijo svoje preobrazbe orala ledino in bila nagrajena za pogum.

Sicer je bila Caitlyn slavna, že preden je kot novopečena ženska junija zablestela na naslovnici revije Vanity Fair in preden jo je revija Glamour novembra razglasila za žensko leta – Bruce Jenner je bil namreč dobitnik zlate olimpijske medalje in znan resničnostni obraz -, a zdaj je njena slava še neprimerno večja.

O tem ne nazadnje pričajo tudi številke na Twitterju, na katerem je v nekaj dneh dobila dobrih 2,3 milijona sledilcev, zdaj pa jih ima že 3,4 milijona.

Justin

Justin Bieber se je poboljšal. Januarja je sicer precej težavni kanadski glasbenik, ki je poskrbel že za številne škandale, na Twitterju objavil izredno čustveni video, v katerem se je opravičil zaradi svojega vedenja.

Med drugim je govoril o tem, da se želi spremeniti in da v prihodnje ne bi več rad skrival svojih pravih čustev ... K tej spremembi na bolje v zasebnem življenju je 21-letnik jeseni dodal še poklicni uspeh.

Novembra je namreč izdal izredno uspešni četrti studijski album z naslovom Purpose, ki že ruši rekorde. Mimogrede, za nekaj manjših škandalov je Justin resnici na ljubo poskrbel tudi v tem letu. Ja, povsem brez njih očitno vendarle ne gre ...

Adele

Kar štiri leta so morali oboževalci Adele čakati na nove glasbene stvaritve te 27-letne angleške glasbenice. Oktobra so končno prišli na svoj račun, saj je zvezdnica izdala singel Hello, novembra pa je z albumom 25 začela postavljati nove mejnike v glasbeni industriji.

Samo v ZDA so v prvih treh dneh po izidu prodali kar 2,3 milijona primerkov, zato ni čudno, da je 25 postal najbolje prodajani album v letu 2015. S prestola je izrinil album 1989, ki ga je ustvarila Taylor Swift.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Ne boš verjela, kaj o tebi razkriva tvoja barva las, preveri 4 trendi ideje za drugačno dimno senčenje oči ali pa sodeluj v nagradni igri: Povej svojo novoletno zaobljubo in se pusti presenetiti!