Tesen prijatelj Harryja in Meghan razkril, kaj se V RESNICI dogaja s parom (in NI lepo!)

V medijih so številna ugibanja, kaj se dogaja s kraljevim parom, ugibanjem pa je zdaj konec naredil tesen prijatelj priljubljenega kraljevega para. ❤️

Tesen prijatelj Harryja in Meghan razkril, kaj se V RESNICI dogaja s parom (in NI lepo!) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2021

Da princ Harry nikakor ni srečen s svojim življenjem v Združenih državah pravijo številni, ki so princa Harryja poznali preden se je usodno zaljubil v ameriško lepotico Meghan Markle, a kot je v nedavnem intervjuju razkril Tom Bradby, naj bi bile te govorice zelo resnične.

Preberi, kaj je povedal:

"Mislim, da ima zlomljeno srce zaradi situacije z družino," je Bradby izjavil v intervjuju na ITV-ju. "Sta v ZDA nesrečna? Mislim da ne. Osebno mislim, da sta skupaj zelo srečna, vendar menim tudi, da jo čaka zelo težka pot, da bosta našla svoje mesto v življenju," je še dodal.

Tom Bradby je naredil več intervjujev s kraljevim parom med njuno turnejo po Afriki leta 2019. Takrat sta razkrila napetosti znotraj družine, ki so se stopnjevale od njune poroke leta 2018 in rojstva njunega sina.

Hudooo! Razkrivamo skrivni uporabniški imeni Harryja in Meghan z družabnih omrežji

Objokana Meghan je takrat opisala, kako težko je biti novopečena mama, hkrati pa pod budnim očesom pozorne javnosti.

Harry je razkril, da ima z bratom Williamom nesoglasja. "Družinske razmere niso idealne, to je bilo zelo težko leto za vse člane družine," pravi Bradby. Dodaja še, da so na obeh straneh prizadeta čustva in da je to zelo težko. Dokumentarec o kraljevem paru je že namigoval na njuno odločitev, da se leta 2020 umakneta s kraljevih dolžnosti. Od takrat nadaljujeta s humanitarnim delom, podpisala sta nekaj medijskih pogodb in predstavila tudi svoj podcast.

Fotografije: Profimedia