Temu se bo Meghan Markle morala odpovedati zaradi svojega bodočega moža!

Dejstvo, da se bo Meghan ob vstopu v kraljevo družino morala naučiti veliko novega, predvsem v povezavi z uradnimi protokoli, je vsem znano, presenetilo pa nas je, čemu vse se bo morala tudi odpovedati.

Temu se bo Meghan Markle morala odpovedati zaradi svojega bodočega moža! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2017

1. Konec njene kariere

Meghan je po poklicu igralka, ki jo večina prepozna predvsem po njeni vlogi v seriji Nepremagljivi dvojec. Že pred nekaj meseci je oznanila, da v seriji ne bo več igrala in takrat so bila prisotna številna ugibanja, ali je to storila zaradi zveze s princem Harryjem.

Znano je namreč, da soproge članov kraljeve družine spodbujajo, da opustijo svojo kariero in se posvetijo predvsem dobrodelnosti. Meghan je v enem izmed intervjujev sicer povedala, da se igralstvu ni odpovedala, ampak da bo svojo energijo preprosto preusmerila v stvari, ki se ji zdijo bolj pomembne.

2. Adijo blog in Instagram!

Meghan se ne bo odpovedala le igralstvu, ampak se bo morala posloviti tudi od svojega bloga The Tigki ga je pred parimi meseci usmerila predvsem v tematike s področja dobrodelnih organizacij, kar vse kaže na priprave na njeno novo vlogo.

Prav tako ne bo več smela objavljati fotografij na svojem Instagram profilu.

3. Politika

Nobena skrivnost ni, da je Meghan zelo aktivna na področju politike (predvsem s stališča zavzemanja za pravice žensk in razbijanja rasnih stereotipov). Z vstopom v kraljevo družino ji bo javno debatiranje o politiki prepovedano.

4. Izbor oblačil

Tudi pri izboru oblačil se bo morala odslej ravnati po kodeksu oblačenja, ki mu sledi kraljeva družina. To pomeni, da se bo morala oblačiti bolj konzervativno, kar ji je pri prvih dveh 'uradnih' javnih druženjih s kraljevo družino zelo dobro uspelo.

5. Državljanstvo

Poroka s princem Harryjem pomeni tudi to, da bo Meghan ameriško državljanstvo morala zamenjati za britansko.

Meghan torej čaka kar nekaj prilagajanja, ampak pravijo, da prava ljubezen prenese vse, kajne?

Pripravila: Tamara Bastarda
Vir: thisisinsider.com
Foto: Profimedia

Preberi še: Vsa dejstva, ki jih o zaročenki princa Harryja (še) nisi poznala!

Priporočamo tudi: Meghan Markle se naslednjih nekaj mesecev ne bo posvečala le poroki, čaka jo namreč TOLE!