Teja Perjet objavila fotografijo iz obdobja, ko je bila še najstnica

Moraš videti fotografijo Teje Perjet iz obdobja, ko je bila še najstnica. Mi smo mnenja, da ima danes (po dveh porodih!) ravno tako dobro postavo kot pri 14. letih!

Teja Perjet objavila fotografijo iz obdobja, ko je bila še najstnica (foto: Instagram.com/@coolmamacitaa) Instagram.com/@coolmamacitaa
9. 8. 2018

Vplivnica Teja Perjet, ki je v zelo kratkem času na Instagramu pridobila več kot 28.000 sledilcev, s svojimi objavami na družbenih omrežjih spodbuja in opominja, da moramo ljubiti – sebe in druge.

Postavna lepotica je pred dnevi objavila spodnjo fotografijo iz obdobja, ko je bila stara 14. let in …

… ob njej zapisala:

"Včeri ste me sprašval, kako sem zgledala kot najstnica. Jp, to sem jst pr 14ih, zgledam pa kd da jih mam okol 50, če mene vprašate.

Miš, fantek, dila od spredi in zadi, špeglarka, skakalnca (nos). To je sam peščica stvari, k sem jih poslušala v šoli in veste kaj, ni me ganil, nikol.

Nikol nisem pomislla, da je z mano karkol narobe. Vedno sem se mela za boljšo od njih, pametnejšo. Men se je zdel COOL, k sem pomagala šibkejšim in se postavla za njih. Ne vem, od kje sem bla tok močna, a sem bla. In če vi niste, bom jst močna še za vs.

Bodte boljši, postavte se za šibke, bodte cool."

Navdihujoče, kaj?

No, pred dvema dnevoma pa nas je navdušila še z močnim sporočilom (prejela ga je po pošti od oboževalke in ga delila na Insta Story). Mi smo mnenja, da bi si ga morale zapisati vse ženske in ga prebrati zjutraj, ko vstanemo. Takole gre:

"Ti si res ena posebna ženska, ki s svojo energijo, voljo, odločnostjo premaguje vse ovire in navdušuje množice. Ostani tak sonček, saj si rojena za velike stvari."

Si za, da sprožimo val pozitivizma po Sloveniji? Ja?

Torej, danes pohvali eno osebo, ki ti je blizu, in ji sporoči, kako posebna je. Gremo, akcija!

Pripravila A. H. P.
Fotografije: Instagram.com/@ coolmamacitaa

Preberi še: Jana Morelj rodila punčko (FOTO)

Priporočamo tudi: Tako zelo dobro je Indira Ekić videti v kopalkah