Teja in Jani sta se letos odločila za NENAVADNO obdarovanje, iz katerega se lahko naučimo VELIKO

Način, ki sta ga Teja in Jani letos ubrala ob obdarovanju te bo navdušil!

Teja in Jani sta se letos odločila za NENAVADNO obdarovanje, iz katerega se lahko naučimo VELIKO (foto: Instagram Cool Fotr) Instagram Cool Fotr
20. 12. 2017

Teja in Jani v vlogih ne skrivata dejstva, da bi jima kakšna urica (dve ali tri) na dan še kako prav prišle, kar še posebej velja za praznični čas.

Novinarki revije Nova je Teja namreč priznala, da sta dva otroka njene praznične priprave postavila na glavo, zaradi česa se bo letos poslužila prav posebnega načina obdarovanja.

"Darila nam niso pomembna. Pomembno nam je zdravje, ljubezen in čas, ki ga preživimo skupaj. Ko nisem imela otrok, sem bila izjemno 'angažirana' glede izdelovanja daril, zdaj pa enostavno nimam časa. Tako tudi ne kupujem daril, ampak poberem stvari po stanovanju in jih podarim naprej."

"Jani po drugi strani, pa ima vedno izvirna in lepa darila ter presenečenja. Imamo srečo, da si lahko kupimo, kar želimo, zato je odarovanje namenjeno predvsem odpiranju škatel in malenkostim, saj to otroke najbolj pritegne," je še povedala.

Se še spomniš tega Janijevega presenečenja?

Božič je za Tejo in Janija prav poseben dan tudi zaradi prelepega dogodka izpred dveh let. Tedaj je Jani svoji izbranki namreč pripravil posebno presenečenje - sestavljanko z njuno skupno fotografija in napisom "Bi se poročila z menoj? Tvoj Jani". O tem dogodku smo se tedaj razpisale tukaj.

Teja je srečni dogodek naznanila na Facebooku s to ljubko fotografijo.

Sicer pa je mlada družinica v prazničnem vzdušju že vse od 10. decembra, ko so v svojem stanovanju tudi postavili smrečico (kako jim je šlo, si lahko pogledaš v tem vlogu).

"Pod njo je Sia postavila Marijo, Jožefa in Jezuščka. Večjih jaslic nimamo, saj bi Sia ves mah potrgala in vse ovce skrila. Že tako smo kar odlašali s postavitvijo smrečice, saj močno dvomim, da bo preživela do božiča v vsej svoji lepoti."

Držimo pesti!

Članek je objavljen na aktualni številki revije Nova.

Fotografije: Facebook Teja Perjet, Instagram Cool Fotr

Preberi še: "To dela ženske osupljivo lepe!" pravijo moški

Priporočamo tudi: Kaj o vajinem odnosu pove način, kako se najraje crkljata?