Teja in Jani za božič sporočila veliko novico!

Priljubljeni kuharski parčerk v teh dneh žari od sreče. Vzrok za nepopisno veselje pa je posebno presenečenje, ki ga je Jani pripravil svoji dragi.

Teja in Jani za božič sporočila veliko novico! (foto: Goran Antley) Goran Antley
28. 12. 2015

Za božič je namreč Teja Perjet na svojem Facebook profilu objavila romantično fotografijo, iz katere je jasno razvidno, da jo je Jani zaprosil za roko, in sicer jo je njen dragi presenetil s sestavljanko z njuno skupno fotografija in napisom "Bi se poročila z menoj? Tvoj Jani".

Teja

Tako sta Teja in Jani, ki sta se spoznala in zaljubila pred tremi leti med snemanjem prve sezone šova Gostilna išče ševa, svetu sporočila veliko novico.

Najbolj zanimivo je, da še maja letos Teja na znani oddaji na eni od slovenskih televizij na vprašanje novinarke o poroki odgovorila, da "ona ni za te ceremonije" in da če bi se že poročila, bi se "nekje daleč".

Teja

No, kakorkoli, zelo nas veseli, da se je njuna ljubezen po rojstvu deklice Sie, ki je na svet prijokala septembra, samo še okrepila. 

Se jima je pa življenje s prihodom dojenčka zelo spremenilo. Trenutno je ves Tejin čas posvečen njej in ne predstavlja si, da bo kmalu kaj drugače:

"Sia se zbuja na vsaki dve uri in pol. Skorajda nič ne spim, vsak tresljaj me zbudi. Naporno je. Sem tudi zelo zaščitniška in čustvena. Trenutno jo še dojim, ničesar ji ne dodajam. Ne predstavljam si, da bi zraven delala karkoli drugega. Rada bi izkoristila porodniški dopust, za zdaj bo delal le Jani, čeprav ga potem vedno še sprašujejo 'A Teja tudi pride?' Za zdaj ne," je po rojstvu povedala Teja.

Sia

Za Tejo je Sia prvi otrok, Jani pa ima iz prejšnje zveze že sina, s katerim se tudi Teja odlično razume.

Jani

Teja in Jani sta po končanem šovu ostala na očeh javnosti, med drugim sta začela s svojim lastnim kuharskim projektom Tejani Kitch'n.

Svoje podjetje sta sprva ustanovila z namenom kuharskih tečajev, sčasoma pa je projekt prerastel v nekaj več. Danes se tako ukvarjata tudi s praznovanji in gostovanji na delavnicah. 

Foto: Jana Šnuderl, Goran Antley, osebni arhiv

Preberi še: Teja, Jani In Sia: pokukaj v njihov topel dom ali pa preberi intervju Teja Perjet in Jani Jugovic: Sia je prišla 16 dni prezgodaj