Teja Perjet ganila z ljubezensko izpovedjo svojemu Janiju (Cool Fotr)! Poglej, kaj mu je napisala

Teja Perjet se je ob koncu minulega tedna na Instagramu oglasila z ganljivo izpovedjo svojemu življenjskemu popotniku, Janiju Jugovicu. Poglej, kaj je napisala.

Teja Perjet ganila z ljubezensko izpovedjo svojemu Janiju (Cool Fotr)! Poglej, kaj mu je napisala (foto: Instagram.com/@coolfotr) Instagram.com/@coolfotr
7. 5. 2018

"TI zaradi katerega sem JAZ,"

je začela, ko je objavila spodnji foto zabeležek. Nato piše:

"1.10.2012 sem te spoznala, mojega princa na belem konju. Takega potetoviranega in nedostopnega, nič kaj princu podobnega. A samo en pogled je bil dovolj, da sem čutila, da si ti tisti in da sem se zate rodila.

Spomnim se, kako si sedel nasproti mene, s prekrižanimi rokami, vsake toliko si pogledal izpod čela in se mi nasmehnil.

In jaz. Jaz sem bila v trenutku stara 14 let. Hihitajoče sem umikala pogled in se delala da te ne vidim, medtem ko je v meni vrelo. Metuljčki, pospešen utrip srca, tresoče noge, vse to sem čutila samo ob tvojem pogledu.

Meni, največjemu realistu, se je zgodila taka ljubezen.

Ljubezen, ki je podrla oz. spremenila vsa moja prepričanja in pričakovanja. Srce ni vedelo zase. Glava pa se je še vsake toliko časa oglasila in mi sporočala, da za naju ni nikakršne možnosti. A kljub temu se je začela najina zgodba. Sprva prikrito flirtanje, spoznavanje, nočni pogovori, nerodni dotiki, ki so se zgodili naključno, vsaj mislila sva tako.

Bila sva kot dva najstnika, ki brezglavo hitita v dan.

 

A post shared by perjetteja (@perjetteja) on

Na prvi pogled sem se zaljubila v tvojo zunanjost in nikoli si ne bi mislila, da me bo še bolj prevzela tvoja notranjost. Bil si popoln. V meni si zbudil vse čute. Tvoja energija in odnos do življenja, kako je vse mogoče, me je prevzel. Ob tebi sem se počutila, kot da zmorem vse in ti si bil tisti, ki je in še danes verjame vame.

Dva meseca sva skrivala čustva in se trudila, da ne bi podlegla en drugemu, a nama ni uspelo.

Nisem se ti mogla upreti in danes sem hvaležna, da je glava zatajila, saj bi spustila življenjsko ljubezen in srečo, ki vem da mi je bila namenjena s tabo.

Zaradi tebe imam danes zaklad. Imam njiju, imam družino, imam vse. Kaj vse sva prebrodila in dosegla, kako težko nama je bilo in kaj vse sva prestala. Nisva znala živeti en brez drugega.

Takoj sem se preselila k tebi. V tistem tednu si me zaročil, dobila sem "sina", odprla sva skupni posel. Vse se je odvijalo s svetlobno hitrostjo, jaz pa sem se samo prepustila. Bila sem v najinem svetu, evforično in polna navdušenja sem sprejemala vse, kar mi je življenje s tabo ponujalo. In oh, kako srečna sem bila. In danes? Danes... To be continued …"

 

A post shared by perjetteja (@perjetteja) on

Nato je pod zgornjo fotografijo sledilo nadaljevanje izpovedi ...

"In danes. Danes po skoraj šestih letih imam vse. Dal si mi najlepšo stvar na svetu, dal si mi njiju. Zaradi tebe sem mama in najraje na svetu sem prav to. Danes imava ne samo enega, ampak več skupnih poslov in z največjim veseljem jih skupaj s tabo opravljam.

Danes sva polna idej, ljubezni, sreče.

Danes se moj dan začne ob tebi. Danes te pogledam in v tebi vidim vse tisto kar sem videla 1.10.2012 in še več. Vidim moškega mojih sanj. Lep, sexy, pameten, topel, prijazen, marljiv, samozavesten, pozoren. Iz dneva v dan ko sem te spoznavala, sem si te želela še bolj. Vsakodnevno si mi namreč dokazoval, da si namenjen meni.

Seveda sem v vsem tem času spoznala tudi napake in težo tvojega karakterja, a to sprejemam. Tudi sama nisem ravno diamant.

A vse to je del tebe in vse to si TI. Ti zaradi katerega sem JAZ. Ti, ki me sprejemaš točno tako kot sem. In ti, ki me ne želiš spreminjati. Ti, ki me točno tako ljubiš. Ti, ki se z vso svojo eksistenco trudiš zame in svoje otroke, da bi bili srečni. In smo. Zaradi tebe smo. Ljubim te moški mojih sanj in vedno te bom ljubila," je zaključila.

 

A post shared by perjetteja (@perjetteja) on

Vedno, ko vidimo Tejo in njenega Janija, izžarevata nepopisno srečo. Zdita se zaljubljena. Od nekdaj. Še posebej pa sta videti srečna na zgornji fotografiji (pred časom jo je objavil Teja na Instagramu).

Teja in Jani, ostanita tako srečno zaljubljena še naprej!***

Preberi še: Ljubezen po domače: Naš novinar je poklical Vesno in naletel na nepričakovano zahtevo!

Priporočamo tudi: Stavimo, da tega o simpatični Gordani Grandošek Whiddon (Zvezde plešejo) nisi vedela!