"Svoj prvi seks sem doživela pri 17-ih letih in zgodil se ni zato, ker bi jaz to želela, ampak ..." (Teja Perjet odkrito o PRVEM SEKSU)

Se še spomniš svojega prvega seksa? Takole se ga spominja Teja Perjet (Cool Mamacita)!

"Svoj prvi seks sem doživela pri 17-ih letih in zgodil se ni zato, ker bi jaz to želela, ampak ..." (Teja Perjet odkrito o PRVEM SEKSU) (foto: Instagram/coolmamacitaa, foto Jana Šnuderl) Instagram/coolmamacitaa, foto Jana Šnuderl
10. 9. 2019

Se še spomniš svoje prve ljubezni in tiste najstniške zatreskanosti? Kaj pa prvega seksa in grenkobe prvič strtega srca?

Teja Perjet (Cool Mamacita), ki že sicer slovi po svoji odkritosti, je pred časom tako s svojimi sledilci na Instagramu govorila o (prvem) seksu.

Za IG TV je takrat posnela kratek video, in tukaj je izsek, ki te bo zagotovo zanimal! Dotaknila se je namreč tudi svojega prvega seksa in povedala tole ... 👇

"Jaz sem svoj prvi seks doživela pri 17-ih letih. [Zgodil se, op. a.] je s fantom, s katerim sem bila /potem/ 12 let. In že pred tem sva bila nekje pol leta skupaj. Zgodil se je pa mislim, da ne zaradi tega, ker bi bila jaz pripravljena oziroma zato, ker bi jaz to hotela, on je itak hotel, fantje itak hočejo, tole naj vam bo kar jasno, punce.

Fantje to doživljajo drugače kot me. Njih ne boli prvič, njim to zelo sede, takrat ne razmišljajo z glavo, ampak tam dol. Me pa skos razmišljamo z glavo, nas je pa strah, me imamo pa določena pričakovanja, tako da prvič nas boli ... seveda, deviško kožico je treba predreti.

In jaz sem prvič to naredila bolj kot ne zaradi tega, ker smo šli v četrti letnik – med počitnicami sem to naredila – in sem hotela, ne vem, kao biti frajerka, jaz /pa zdaj/ nisem več devica /.../.

Tako da, ne vem, bi bilo fajn mogoče še počakati, vsaj pri tej stvari, zaradi tega, da bi bila še z glavo tam, [kjer, op. a.] sem mislila, da sem. Prvič mi ni bilo dobro oziroma me je bolelo, drugič, tretjič je bilo že boljše," je priznala.

"Je pa tako … Z Janijem je božansko. Zato, ker pač njega resnično, resnično ljubim. Tako res. On je pač moj sanjski moški."

"Meni je žal [glede, op. a.] tega eksperimentiranja, ker jaz sem potem dobila svojega fanta, stalnega, in sem bila z njim 12 let ... od 17. leta. In mi je žal [da v tem vmesnem obdobju, op. a] nisem spoznala več ljudi, da nisem videla, če mogoče s kom drugim bolj pašem, če se z drugim bolj ujamem.

Ampak vse se zgodi z nekim razlogom, jaz sem zaradi te zveze prišla do Janija in meni zdaj trenutno nič ne manjka."

Teja pravi, da ni nič narobe, če se o tem pogovorimo s starši, prav nasprotno. "/.../ Jaz, na primer, ko sem to naredila, sem prišla domov in sem prišla do svojega očija in sem rekla: 'jaz pa nisem več devica.' Kako je moglo njemu bit! Če si predstavljam zdaj, da bi Sia … Samo jaz vam povem, jaz sem z enega drugega planeta, jaz sem že od nekdaj tako odprta.

Takrat me je on samo pogledal in rekel: 'saj sem vedel, saj sem čutil'.

Ampak, glej, smo se naprej o tem pogovarjali in ni blo bavbav in sem šla z mamico naprej h ginekologinji, sem si vzela tabletke in sem se zaščitila. Tudi prvič sva uporabila kondom in ja … To je to."

Kakšen vtis pa je na tebi pustil prvi seks? 🥰 Ti je ostal v lepem spominu ali pa se ga še danes spominjaš z grenkim priokusom?

Fotografije: Facebook/Cool Fotr

Preberi še: Iiiiii! Tara Zupančič PRVIČ spregovorila o (novi?) LJUBEZNI

Priporočamo tudi: Moške smo vprašali, kaj je za njih FANTASTIČEN SEKS, in to so njihovi odgovori!