Teja Perjet bojda jokala bivšemu: “Hočem nazaj!”

O Teji iz Gostilne se še vedno dviguje prah, čeprav resničnostnega šova že mesec dni ni več.

9. 1. 2013

V uredništvu Lea naj bi iz krogov blizu Teje in njenega bivšega izvedeli celo, da naj bi Teja klicarila svojega bivšega fanta Mita, ker da se želi vrniti k njemu.

Eden od njenih znancev nam je zaupal:

"Ko je bil Jani še v šovu, je Teja večkrat klicala Mita in mu jokala, da ne ve, ali se je prav odločila, da bi bilo pa mogoče boljše, če bi bila še naprej z njim, in mu jokala v telefonsko slušalko, ali se lahko vrne. Ampak Mito je ostal neomajen in je vztrajal pri svojem: ko je ona izpadla iz šova, je imel namreč pripravljene že vse papirje o delitvi premoženja, ki jih je ona morala le še podpisati."

In kaj na vse to poreče Teja?

Kot  je že pred časom povedala, je take in drugačne govorice iz njenega preteklega življenja že pričakovala in je nanje pripravljena, glede vsega pa je povedala:

"Iz spoštovanja do dogovora z bivšim partnerjem tega ne komentiram. Kar se tiče zveze med mano in Janijem, ni težav. Sva v polnem delovnem zagonu. Ravno ta teden urejava še zadnje stvari glede svojega posla, potekajo še zadnji dogovori in sestanki."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri