Teja Jugovic iskreno: "ZATO mi je tako težko" (preberi njen celoten odgovor na situacijo)

Po tem, ko je bila njena družina na udaru, se je Teja končno oglasila in povedala, kaj ji leži na duši.  ❤️ 

Teja Jugovic iskreno: "ZATO mi je tako težko" (preberi njen celoten odgovor na situacijo) (foto: Ana Gregorič/POP TV) Ana Gregorič/POP TV
5. 8. 2022

Po tem, ko se je Gregor Čeglaj v svojih Instagram zgodbah odločil razkriti nekatera dejstva o slovenskih vplivnežih, sta se na njegovem repertoarju znašla tudi Teja in Jani Jugovic.

Se še spomniš, da je bila TA znana Slovenka kar 2 leti dekle Gregorja Čeglaja?

Teja se je zdaj na njegova namigovanja iz Instagram zgodb iz začetka tega tedna odzvala v  čustvenem zapisu na svojem profilu, kjer je zapisala tole:

(objavljamo celoten nelektoriran zapis)

"Growth is uncomfortable. Because you’ve never been here before.
💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Sm mogla mal predelat oz. še vedno predelujem. Pa ne vseh teh banalnih vrtčevskih zadev, ampak sebe.

Zakaj se me je vse skupi tako dotaknilo, zakaj sem za sekundo podvomila v življenje. Zakaj, kljub temu, da vem kdo sem in kako delujem, čutim potrebo po dokazovanju. Sama sm oseba, ki vse povem. Kar imam na srcu imam na jeziku. In to me večkrat tepe, ampak stoično sprejemam posledice in se z njimi soočam. Tako kot zdaj.

Vedno delujem v dobri veri in z najboljšimi nameni in mislim, da mi je prav zato tako težko. Ravno zato ker zaupam v življenje. In zato mi je težko, ker imam občutek da me je tokrat pustil na cedilu. Ampak me ni. Že večkrat mi je dokazal, da se dobre stvari dogajajo dobrim ljudem in da mu lahko zaupam. Samo čas je potreben in čas bo pokazal vse.

In zato mi je tako težko, ker sem človek trenutka. Takoj in zdaj. Hvala življenje še za eno lekcijo. POTRPEŽLJIVOST," je povedala.

Njeno celotno objavo pa si lahko prebereš in pogledaš tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa)

V svojih Insta zgodbah je sledilcem sicer razkrila tudi, da je posnela daljši video, kjer je povedala čisto vse, kar si o tem misli, vendar da ga bo objavila komaj po dveh letih, ko ji bo to dovoljeno.

Si dramo z Instagrama spremljala tudi ti ali sploh ne veš, o čem govorimo?

Si opazila, da Darje Zgonc že dolgo NI na TV? Razlog NI dopust ampak nekaj veliko bolj resnega

Fotografije: Ana Gregorič, POP TV