Teja in Jani priznala, da to 👇 ni bila PRAVA poroka - na skrivaj sta se poročila že PREJ, in to je VSE, kar vemo!

7. 10. 2019
Teja in Jani priznala, da to 👇 ni bila PRAVA poroka - na skrivaj sta se poročila že PREJ, in to je VSE, kar vemo! (foto: Instagram/coolmamacitaa, foto Jana Šnuderl)
Instagram/coolmamacitaa, foto Jana Šnuderl

OMG! Teja (Cool Mamacita) in Jani (Cool Fotr) sta zdaj priznala, da sta se na skrivaj poročila že PREJ! Poglej, kje in kdaj.

Če smo še pretekli teden takole navdušeno poročali o poroki Teje Perjet, zdaj Jugovic, in Janija Jugovica, je na dan prišla resnica, da to sploh ni bila njuna prava poroka!

Teja je namreč za medije včeraj razkrila, da sta se z Janijem poročila že 9. septembra, in to popolnoma sama na uradu. Kot je povedala, je bila to, kar smo pisali v medijih, le zabava in ponovitev poročne obljube. Povedala, je da je šlo za prijetno in ne obremenjujoče druženje.

Kar pomeni, da sta Teja in Jani poročena že skoraj en mesec!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Sicer pa onadva, kot je priznala, na poroko gledata drugače kot ostali. Biti poročen jima je enako kot jima je bilo prej in po poroki nista občutila prav nobene razlike.

To sta naredila preprosto zato, ker sta pred otroki in družino želela pokazati, da je to to, in da sta za vedno potrdila svojo pripadnost drug drugemu. Sicer je poroka le listina, je za medije še povedala Teja in dodala, da sta to naredila tudi zaradi otrok.

Kmalu po poroki so njuna profila na Instagramu preplavile tudi poročne fotografije, ki so nas naravnost očarale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

"Včeraj ni bil moj dan. Bil je naš. Odkar sem mamica, se ne znam sprostiti oz. več uživati v trenutku, ker sem z glavo vedno pri njih. Ampak taka sem in ni mi žal niti za sekundo. Vedno bom najprej mama, vse ostalo pride potem. Včeraj sem bila nevesta in postala sem žena najpomembnejšemu moškemu v mojem življenju. Bila sem prijateljica, obkrožena z vsemi vami, ki ste poskrbeli da je bil dogodek tako pravljičen. Bila sem hčerka najponosnejšima staršema na svetu in bila sem sestra ter teta. Bila sem Teja. Punčka, ki je doživela svojo pravljico," je zapisala pod zgornjo fotogalerijo.

Kako čudovit zapis, kajne? 🥰

Mimogrede, si si že ogledala njun poročni video?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Teja in Jani, Cosmo uredništvo vama še enkrat iskreno čestita in vama želi ogromno srečnih dni, polnih ljubezni in medsebojnega razumevanja! 💗

Preberi še: FOTO: TO je moški, ki ga ljubi Lea Sirk (Znan obraz ima svoj glas)

Priporočamo tudi: Sara Rutar (Kmetija) razkrila, kako je shujšala za 30 kg (+ fotka prej-potem!)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ