Teja in Jani objavila VIDEO potek poroda!

Saj ni res, pa je. Mi pravimo, da je to prvi porod znane slovenske mamice v slogu družine Kardashian. Znana slovenska kuharja Teja in Jani sta namreč objavila VIDEO potek poroda!
 

Teja in Jani objavila VIDEO potek poroda! (foto: facebook.com/coolfotr) facebook.com/coolfotr
16. 8. 2017

Njuna zgodba se je začela pred kamerami, v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa. In ker sta teh že vajena, nimata težav z nadaljevanjem šova.

Zdaj gledalci njuno življenje lahko spremljamo prek bloga v videoobliki, ki ga Jani snema pod imenom Cool fotr

V videoposnetkih smo lahko spremljali že, kako je potekala Tejina nosečnost, zdaj pa sta objavila še video o tem, kako je na svet prijkoval njun sinček Inaj.

Oglej si video:

Priljubljenost vlogov Janija Jugovica je izjemna (mimogrede, njegov vlog Cool Fotr lahko spremljaš TUKAJ). Njegova Teja je pred kratkim za revijo Nova povedala:

"Jani snema vloge slabe tri mesece in odziv je vsekakor nad pričakovanji. Zelo sva presenečena, da so nas ljudje tako lepo sprejeli in da je stvar všečna ter gledljiva. Hkrati sem izredno ponosna na Janija, da mu ob vsem delu, ki ga imava tako s podjetjem Tejani, kot tudi družino, vse to uspeva in da ustvarja zame najlepše spomine."

Bodo postali slovenski Kardashianovi?

Tejo in Janija že radi primerjajo s Kardashianovimi, ki so zasloveli ravno po resničnostnih videih iz njihovega življenja. Kaj pa na to pravi Teja?

"Ne bi rekla, da smo postali slovenski Kardashianovi, daleč od tega. Smo zgolj povprečna slovenska družina, ki pa je z vloganjem postala malo bolj javna. Dejansko prikazujemo realno stanje. Mislim, da se vidijo v vlogih tudi prepiri in vse, kar sodi zraven. Res je, da Jani sam posname in zmontira zadeve, a take, kot jih prikaže, tudi so.

Izza kamere ostane mogoče moje negodovanje glede samega vloganja, saj se dogaja, da hodi spat ob dveh zjutraj in ima s celotno zadevo res veliko dela.

Poleg vlogov so tu še slike, teksti, iskanje ustrezne glasbe. In vsa zadeva je iz nekakšnega hobija kar naenkrat prerasla v še eno službo."

Pa z vlogom tudi že služita?

"Tejani je posel, s katerim se preživljava, in ne vloganje. Vlog Cool fotr je nastal predvsem iz tega vidika, ker Jani nikoli ne miruje in neprestano išče nove izzive. Do naju res pristopajo različni ponudniki, a se s tem ne preživljava," je za Novo še povedala Teja in dodala:

"Ker Cool fotr ne želi postati še eden od reklamnih vlogerjev, bi pa vsem rada dala možnost, da se predstavijo manjši samostojni podjetniki, je uvedel novo rubriko 'unboxing' oziroma razškatljevanje, kjer odpirava in prikaževa izdelke, ki nam jih pošljejo. Tako lahko brezplačno vse predstaviva, sami izdelki pa tako niso del naših vlogov. Uporabljava in prikaževa pa izključno izdelke, ki so nam všeč, in tiste tudi izpostaviva s kakšno nagradno igro in popusti za naše sledilce, saj želiva dati ljudem možnosti, da tudi sami preizkusijo kul stvari."

Preberi še: Kako ženska čuti sebe prve minute po rojstvu otroka? ali pa Poglej, koga ljubi Špela Grošelj - to je njen novi fant!

Priporočamo tudi: Tetovaže: tako grozljiv vpliv imajo na naše zdravje