Teja in Jani: Je pomembnega dela njunega medijskega življenja res konec?

Nenaden uspeh blagovne znamke Cool fotr je namreč zahteval spremembe v njunih življenjskih načrtih.

Teja in Jani: Je pomembnega dela njunega medijskega življenja res konec? (foto: Istagram.com/@coolfotr) Istagram.com/@coolfotr
7. 4. 2018

Priljubljeni kuharski dvojec Teja Perjet in Jani Jugovic sta zaslovela v kuharskem šovu Gostilna išče šefa in pozneje s svojim kuhanjem pod blagovno znamko Tejani, a kot so zapisali v aktualni številki revije Nova, naj bi zdaj kuhalnico postavila v kot.

Že več kot leto dni sta oba zelo dejavna na družabnih omrežjih, kjer večkrat kot kuhanje prikazujeta vsakodnevno rutino, medsebojne odnose, težave in radosti z otroki, kar je novinarjem potrdila tudi Teja.

 

A post shared by Cool Fotr (@coolfotr) on

"Res je, da je kuhanje malenkost na stranskem tiru, saj imava zaradi vloganja vse več novih projektov. Tega res nisva pričakovala. Ko je Jani lani objavil prvi vlog, je bilo to ravno pred začetkom poletja, saj je s Tejanijem poleti bolj kot ne zatišje," je namreč povedala novinarki revije Nova.

A njun 'hobi projekt' se je razvil v službo z delavnikom, ki je zahteval svoj 'davek'.

"[Jani] nikakor ni ciljal na to, da bomo z vloganjem služili oziroma da bo Cool fotr na kakršenkoli način nadomestil Tejani. Cool fotr je nastal iz čiste radovednosti in Janijeve želje po ustvarjanju svojega projekta."

 

A post shared by Cool Fotr (@coolfotr) on

"Prvi vlog je objavil zgolj poskusno in ko je videl, da je odziv boljši od pričakovanega, mu ni preostalo drugega, kot da projekt izpelje.

Sva pa izredno srečna in hvaležna, da nama je uspelo projekta Tejani in Cool fotr povezati, ne nazadnje sva v obeh blagovnih znamkah midva in posledično je zaradi večje prepoznavnosti več dela," je še pojasnila.

Članek si lahko v celoti prebereš v aktualni številki revije Nova

Fotografije: Arhiv

Preberi še: Našle smo prelepe poročne fotografije Jurija in Jagode Batagelj (Zvezde plešejo)

Priporočamo tudi: Indira Ekić (The Biggest Loser Slovenija) objavila novo fotografijo, na kateri je skoraj neprepoznavna!