Teja (Gostilna išče šefa) je spregovorila

S tem, ko je Teja zapustila nekdanjega fanta, si je očitno nakopala kar nekaj nasprotnikov. Ti zdaj o njej širijo tudi vse neprijetne stvari, ki jih vedo o njej. Tako je do našega uredništva prišla govorica, ki naj bi jo razširil njen bivši oziroma njegovi prijatelji – da Teja ne more zanositi in da je bila še tik pred začetkom šova na umetni oploditvi!

28. 12. 2012

Govorice, ki so prišle do nas, očitno od vira, ki je Tejinemu bivšemu zelo blizu in veliko ve o njuni nekdanji zvezi, se še glasijo:

"Teja naj bi se spopadala s težavami z zanositvijo, in to naj bi bil tudi glavni razlog večine prepirov med njo in njenim bivšim fantom. Njen bivši, Mito, je tip, ki si ga vsaka ženska lahko samo želi. Je nesebičen, športnik, rad kolesari, vedno pomaga, je zelo razumevajoč ... Ne razumem Teje, da ga je lahko prevarala, ker je tip dobričina. Poleg tega pa ji je ves čas stal ob strani, ker ne more zanositi; zadnje čase je pogosto hodila na hormonske terapije. Tik pred avdicijo za Gostilno so ji rekli, da se ni prijelo, pa je šla v šov, da se malo sprosti. Res se je sprostila, ampak najbrž se bo še pošteno po glavi tolkla, da je iz rok spustila takega tipa, kot je Mito."

Teja priznava težave

Seveda smo z govoricami seznanili tudi Tejo, trenutno največjo ljubljenko občinstva, ki je prejšnje tri mesece vsakodnevno spremljalo šov Gostilna išče šefa. Teja je že večkrat poudarila, da sama nima česa skrivati in da je o vsem pripravljena govoriti, le o svoji nekdanji zvezi ne, saj imata z bivšim tak dogovor, zato je bila pretresena:

"Ne vem, kaj naj rečem. Če to res on govori naokoli ... Res ne vem, kaj naj rečem."

Govorice, da sta se z bivšim trudila za otroka in da ni mogla zanositi, so jo presenetile:

"A res? Ja, v redu, če tako govori, kaj naj rečem?"

Tejo smo povprašali, kaj si o tem misli.

"Res mu želim vse najboljše, res. Točno vem, kaj sem naredila in zakaj sem kaj naredila, in tega ne bom izpostavljala; lahko naredi karkoli, pa tega ne bom izpostavljala. Zato tega tudi ne bi komentirala. Če je njemu lažje, da komentira, da govori ali da si izmišljuje, da govori resnico ali laži, če mu je lažje, naj mu bo lažje, ampak mene s tem ne bo prizadel. Jaz vem, kakšen odnos imam z Janijem in kakšen odnos imam z družino. Vedo stvari, ki jih morajo vedeti. Je pa zanimivo. Jaz se še vedno držim tega, da najine zveze ne bom komentirala. Pričakujem pa, da bodo nekatere stvari še privrele v javnost. Zanimivo, da to govori okoli. Sicer pa nikoli ničesar ne skrivam. Sva imela težave, ja. Ja, ja. Tudi z Janijem sva o tem govorila, vse ve. Že v hiši sva se veliko pogovarjala, samo o tem se nič ne ve. Pogovarjala sva se recimo, ko smo se vozili. Tudi zdaj se veliko pogovarjava in tako kar mine čas, recimo včeraj sva se spet pogovarjala do treh zjutraj."

To je pričakovala

Povprašali smo jo še, ali se morda boji, da takrat, ko bo morda prišel čas za odločitev o povečanju družine, to ne bo mogoče. Teja je suvereno odgovorila:

"Saj sploh nimam jaz težav. Sploh ni tako. Bilo je nepojasnjeno. Ni tako, da jaz ne morem imeti otrok ali da on ne more, ampak je nepojasnjeno, očitno splet okoliščin, morda nekompatibilnost. Očitno, in tudi to je bil zelo velik del vsega tega. Saj to bi se v vsakem primeru izvedelo, ničesar ne skrivam. Ne da se mi napletati nekih zgodbic, če se njemu da, pa naj. Pa še marsikaj bo, še marsikaj se je zgodilo. Saj to je normalno. Sem realna. Nisem pa besna, ker vem, da on ni tak, ampak da gre tukaj za vpliv določenih ljudi. Ali pa je tak, ne vem, saj veliko stvari šele potem spoznaš, tudi njegove odzive. Želim si, da bi šlo to po mirni poti. Saj vem, da ne bo šlo, ampak želim si, da bi se stanovanje čim prej prodalo, da to urediva. Zanimanje zanj je, tako da me to, da se ne bi kmalu prodalo, sploh ne skrbi."

Teja si trenutno najbolj želi, da bi lahko kakšen dan počivala in da bi lahko dokončno uredila stvari iz svojega prejšnjega življenja, saj je odločena, da je Jani tisti, s katerim si želi biti v prihodnosti:

"Vsak dan se imava raje in vsak dan znova spoznavava, kako se dopolnjujeva."

Tako že večino časa preživi pri Janiju, v njegovem stanovanju, tja si je že prinesla oblačila in seveda tudi svojo zobno ščetko!

Revija Lea