TEGA, kar je Peter Prevc povedal o starševstvu, pa res nismo pričakovali!

Poleg Filipa Flisarja, bo v tem letu očka postal tudi Peter Prevc. Si že slišala, kaj je povedal o starševstvu?

TEGA, kar je Peter Prevc povedal o starševstvu, pa res nismo pričakovali! (foto: Instagram Peter Prevc) Instagram Peter Prevc
27. 2. 2018

Slovenski orel Peter Prevc je znan po tem, da se dobro znajde v družbi najmlajših. Tudi med letom s številnimi akcijami rad priskoči na pomoč otrokom, v času olimpijskih iger pa je na družabnem omrežju razkril, da bo tudi sam kmalu postal očka - z Mino se bosta junija razveselila naraščaja.

Kot je povedal v intervjuju v zadnjih dneh minulega leta, se je že nekajkrat zapletel v razmišljanja tudi o tej vlogi v svojem življenju, vendar je od nekdaj zaupal trenutku pravega časa.

Kot so zapisali v reviji Nova, pa je Peter v preteklosti povedal, da bo tečen očka, ki bo skbel za red.

No, v preteklih dneh so bile njegove misli sicer osredotočene na olimpijske igre, kljub temu pa je v Južni Koreji zanj navijala tudi njegova draga Mina, s katero že kar nekaj let negujeta zvezo. 

Pred časom sta si skupaj ustvarila tudi skupno gnezdece v Radovljici, kjer bo poleti odmeval jok novega družinskega člana.

Kot so zapisali novinarji revije, naj bi Peter novičko o dojenčku izvedel kmalu po rojstnem dnevu, parček pa jo je uspešno skrival vse do zdaj, saj svoje zasebno življenje le redko deli z javnostjo.

Novico naj bi tako sprva delila le z najbližjimi, te pa naj bi se nadvse razveselila tudi Petrova številna družina.

Za aktualno številko revijo Nova pripravila Maja Muhič

Fotografije: Goran Antley, Instagram Peter Prevc

Preberi še: Tjaša Kokalj Jerala: Poglej, kako (HUDO!) je videti njen dan

Priporočamo tudi: Zakaj ti tvoja mačka vsakič sledi v kopalnico? Razlog se skriva v tem!