Preveri, katerih 8 znanih Slovencev lahko spremljaš na Youtube!

In moramo reči, da so njihovi dnevi precej zanimivi! 

Preveri, katerih 8 znanih Slovencev lahko spremljaš na Youtube! (foto: Instagram.com / @TheyCallMeBamBam) Instagram.com / @TheyCallMeBamBam
21. 3. 2018

Od športnikov, blogerjev, ustvarjalcev, glasbenikov ... Vsi se zavedajo, da je tudi na družabnih omrežjih treba iti v korak s časom. In med njimi je tudi nekaj slovenskih estradnikov.

1. Alenka Košir: Šport in zdrava prehrana

Alenka, ki je že pred leti predstavila svojo vrsto športnih treningov, svoje kuharske in telovadne recepte deli tudi v video obliki.

Kot pravi, je njen kanal namenjen športu, gibanju, treningom, zdravi prehrani, ritmiki, baletu in koreografiji, v zadnjem času pa se je posvetila predvsem ustvarjanju video receptov. 

2. Sanja Grohar: Moda, lepota in potovanje

Sanja se tako na svojem YouTubu kot tudi na blogu posveča temam s področja mode, lepote in potovanj. V svojih videoposnetkih se je tako že prepustila umetniškim rokam svojega fanta in prijateljic, ki so jo naličili tudi s prevezanimi očmi, razkriva tudi skrivnosti svojih fotografij na družabnih omrežjih pa oblikovanja pričeske ter stiliranja in ne nazadnje užitkov, ki sta jih z zaročencem deležna na potovanjih.

3. Miha Žvižej: Vsakdan športnika v tujini

Miha Žvižej je med rokometaši prvi, ki se je odločil za snemanje svojega športnega dne.

"Moja ideja pa ni bila samo dokumentacija mojega življenja, ampak tudi resno ustvarjanje v svetu videa in ne nazadnje ustvariti skupnost, ki je vseeno drugačna, kot je tista na Facebooku ali Instagramu," je povedal športnik, ki si z video ustvarjanjem pestri dni. V njegovih posnetkih lahko prisostvujemo ob njegovih podvigih z opremo, kuhanjem, izletih in tekmah.

4. Anja Baš: Glasba in tehnika tapkanja

Glasbenica je v resnici precej sveža youtuberka, saj je serijo videoposnetkov začela objavljati pred manj kot letom dni. Čeprav Anjo poznamo kot glasbenico, pa se na portalu YouTube predstavlja kot mojstrica tehnike, ki se imenuje 'tapkanje', saj v video posnetkih razlaga o tehniki, načinih in njenih učinkih.

"Tapkanje je tehnika, s katero sem si spremenila življenje na boljše. Odkar tapkam, se je v mojem življenju spremenilo vse," je samozavestno povedala Anja in dodala, da lahko s tapkanjem prevzameš odgovornost zase in za svoje zdravje.

5. Jurij Tepeš: Dogodivščine s treningov in druge športne vrline

Skakalec je ugotovil, da je njegovo življenje lahko javnosti zanimivo tudi tedaj, ko vanj na skakalnici niso usmerjene kamere največjih športnih televizij. Na svojem YouTubu namreč objavlja svoje športne podvige, tudi tiste, v katerih se ne poteguje za zlate kolajne.

Na njegovem kanalu YouTube tako lahko na primer doživimo hitro vožnjo z gokarti in avtomobili, skok s planiške skakalnice, Jurij pa nam z dronom (brezpilotnim zrakoplovom) v posnetkih razkaže tudi prelepo slovensko pokrajino.

6. Tjaša Kokalj Jerala: Moda in lepota

Tjaša na svojem kanalu zdaj že nekaj časa ni objavila nobenega video posnetka, lahko pa pogledate tiste, ki jih je na kanal naložila že pred časom. V njih najdemo malce lepotičenja, nekaj klepetanja in predvsem veliko mode.

7. Tjaša Deu: Tehnologija in vsakdan

Tjaša je izvirna Youtuberka, ki se od drugih razlikuje po svojem področju raziskovanja. Javnost jo je prvič spoznala kot dekle iz oddaje TOP 4 s Tjašo Kokalj, svojo kariero pa je do zdaj že dodobra utrila tudi z Youtubom, na katerem med drugim objavlja tudi svoja odritja iz tehnološkega sveta.

8. Katarina Benček: Lepotičenje in damski klepet

Delček njenega Youtube kanala smo razkrili že v preteklem tednu, ko smo TUKAJ objavili video posnetek njenega stanovanja, na njem pa najdemo tudi video dejstva, posnetke o ličenju in njenih vsakodnevnih prigodah.

9. Jani Jugovic: Prigode mlade družinice

Nekdanji udeleženec šova Gostilna išče šefa med mladimi mamicami verjetno ne potrebuje posebnega predstavljanja, saj so njegovi video vlogi polni prisrčnih otroških dogodivščin ter (malce manj prikupnih) trenutkov mladih staršev.

Fotografije: Instagram.com /@TheyCallMeBamBam

Preberi še: "To me je odbilo, da bi s to žensko karkoli ustvaril!"

Priporočamo tudi: VIDEO: Hči Samuela Lucasa je s petjem v oddaji 'Nova zvezda Slovenije' žirante pustila brez besed!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri