Poglej, kam sta na medene tedne odpotovala mladoporočenca Piletič! Izgleda sanjsko (no, razen ene stvari)

17. 1. 2022
Poglej, kam sta na medene tedne odpotovala mladoporočenca Piletič! Izgleda sanjsko (no, razen ene stvari) (foto: IG: @bqlgram)
IG: @bqlgram

Hahahaha, no, ta situacija je res - milo rečeno - nerodna. 🤣 Preveri, o čem govorimo.

Se še spomniš sanjske avgustovske poroke Aneja Piletiča in njegove izbranke Ize? No, končno sta se odpravila na zaslužene medene tedne in na svojih družbenih omrežjih že pridno dokumentirata vso dogajanje! Razkazala sta tudi svojo sanjsko sobo, ki pa je postregla z nekaj nenavadnimi malenkostmi. Ja, res je malce nenavadna situacija - in nerodna.

Medene tedne bosta preživela na ...

... na Maldivih! Kje drugje pa. "Po približno osemnajstih urah potovanja sva končno prispela na cilj," je dejal Anej in dodal, da je čas, da razkaže še njuno domovanje.

Njuna soba ima nor pogled na lepote Maldivov. Natančneje, odpravila sta se v letovišče Kuredu. Razkazala sta spalnico, v kateri je seveda ogromna box postelja, peneče se presenečenje za mladoporočenca in televizija. 

In kaj ju je tako presenetilo?!

"Zdaj pa še kopalnica. Pripravite se!" je šaljivo povedala Iza in odprla vrata. "Greš spet ven in tu opravljaš svoje zadeve. Tu se tuširaš in mimogrede, zunaj smo!"

Ja, tako je! Njuna kopalnica ni zaprt prostor, ampak je vse pozicionirano zunaj. Sicer je vse ograjeno z visoko ograjo in rastlinami, ampak kako bi se pa ti počutila, če bi morala potrebo opraviti, no, zunaj?

Sicer sta poudarila, da je vse prekrasno. Zunaj se skriva še romantični kotiček, ki ima tudi jacuzzi - Izin najljubši del.

Gugalnica ljubezni

Medene tedne sta že ovekovečila z ljubkim posnetkom na gugalnici in zapisala:

"Maldivi niso tk bed, drgač....🤪 Izvolite en "japaiii" moment✌🏻🤍🌴"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL (@bqlgram)

Kaj nista prikupna! Želimo jima čim več lepih trenutkov in ogromno dogodivščin!

Fotografije: IG: @bqlgram