Te je film Zvezda je rojena totalno navdušil? TO je boleča resnica Lady Gage, ki se skriva v ozadju!

Se strinjaš, da je Lady Gagi glavna vloga v filmu Zvezda je rojena pisana na kožo? Tukaj je (precej boleč) razlog, zakaj jo je odigrala tako fantastično!

Te je film Zvezda je rojena totalno navdušil? TO je boleča resnica Lady Gage, ki se skriva v ozadju! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 2. 2019

Medtem ko se je njena pevska kariera strmo vzpenjala, je bilo njeno zasebno življenje vse prej kot takšno. Lady Gaga je bila osamljena, sama in v bolečinah.

Preživela je tri težke razhode in prekinila zaroko. V težkih bolečinah zaradi fibromialgije je bila hospitalizirana in bila primorana odpovedati svoje nastope.

Mesece je trpela za nespečnostjo, depresijo in paničnimi napadi.

Ampak bila je odločna, da se bo pozdravila in se vrnila k nastopanju. Od vedno je sanjala o igranju, a ljudje niso verjeli, da se lahko njena kariera razvije v nekaj več, kot samo petje. Čeprav je bila navečja svetovna pop senzacija ...

Nato je bila poklicana na avdicijo za film Zvezda je rojena.

Ally, ki jo je igrala, je zaradi svojega videza obupala nad svojimi sanjami, da postane pevka. Gaga je uspela svojo igro izpopolniti s pomočjo svojih življenjskih izkušenj.

Med odraščanjem so jo zaradi nekoliko večjih sprednjih zob drugi otroci zbadali in klicali "Zajčji zobje". In tudi, ko je že bila svetovna zvezda, so ljudje grdo govorili o njenem telesu, zaradi česar je bila vedno negotova glede svojega izgleda in teže.

Njene divje oprave in dramatičen način ličenja so ji predstavljali kostum superjunakinje, ki ga je nosila kot zaščito.

No, Ally v filmu Zvezda je rojena ni nosila nobenih ličil in režiser Bradley Cooper je vztrajal pri njeni popolni pristnosti tako v filmu kot v resničnem življenju.

Na avdiciji je vzel vlažilni robček in Gagi sam obrisal celoten make-up. Z "golim" obrazom se je počutila prestrašeno in ranljivo. Ampak to, da je razkrila sebe, jo je naredilo zgolj boljšo igralko.

"Ne glede na to, ali nosim ogromno ličil ali nič, sem navznoter še vedno ista oseba."

Lady Gaga in Bradley sta med snemanjem postala prava prijatelja in se medsebojno podpirala. "To, da verjame vame, mi je dalo še večji zagon, da verjamem sama vase," je povedala v enem od nedavnih intervjujev.

No, v tistem času je tudi zvedela, da bo njena najboljša prijateljica umrla za rakom. Pohitela je s snemanja, da bi jo še zadnjič obiskala, ampak je spoznala, da je bila prepozna. Ko se je vrnila na snemanje, ji je Bradley rekel, da ji ni treba peti, ampak Gaga je kot izvrstna glasbenica ta svoja čustva izrazila skozi zadnjo pesem, posvečeno njeni prijateljici ... In to je bila tudi zadnja pesem v filmu.

Njena zgodba je dokaz, da sijemo še močneje, ko se ne bojimo pokazati, kdo smo v resnici. ❤

Lady Gaga, krasna si!

Pripravila: Nika Š.

Fotografije: Profimedia

Poglej še: FOTO: To so tekmovalci 3. sezone šova The Biggest Loser Slovenija

Priporočamo tudi: Ženske so ponorele za TO šminko, saj pristaja VSEM (ne glede na polt in obliko ustnic!)