Taylor Swift: Spremeniti moram svoj okus glede moških

Taylor Swift je prvič priznala, da njen okus glede moških, ki si jih izbira za potencialne partnerje, mogoče le ni najboljši, zato se je odločila, da bo nekaj časa sama. Kot pravi, je najbolj ponosna na dejstvo, da se je naučila, kdaj iz zveze odkorakati.

Modna Taylor Swift (foto: Profimedia) Profimedia
13. 10. 2013

''Mislim, da moram spremeniti svoj okus glede moških. Moji prijatelji trdijo, da sem, če je moški videti problematičen ali skrivnosten, takoj zainteresirana,'' je v zadnjem intervjuju iskreno dejala Taylor Swift, ki je zaradi svojih prejšnjih zvez z zvenečimi imeni iz sveta zabavništva, hitro postajala tarča posmeha. Dejstvo, da je o vsaki svoji zvezi napisala tudi pesem, pa je k temu samo pripomoglo.

''To je samo obdobje, v katerem sem bila zadnje čase, vendar ne verjamem, da mora tako ostati. Pomembno je, da se zavedaš takih stvari, drugače hitro pristaneš v naročju napačnega moškega, kar pa ni dobro'' pravi Taylor Swift in  zatrjuje, da večere preživlja sama. ''V zvezi nisem že dolgo. Rada bi verjela, da če si s pravim moškim, potem si navdušen nad stvarmi na katerimi drugače ne bi bil. Vsaj tako pravijo, da naj bi bilo. Ne bi vedela.

Očitno je 23- letna Taylor začela razmišljati o morebitnih vzorcih, ki jih, vsaj kar se tiče moških, ima. Mlada pevka je namreč imela kar nekaj ljubezenskih zvez, ki pa se niso obnesle. Med fanti, za katere se je ogrela, so Joe Jonas, Conor Kennedy, Jake Gyllenhaal, John Mayer, Harry Stiles iz skupine One Durection ...

''Včasih že po dveh zmenkih veš, da nista za skupaj, pa si vseeno ne moreš pomagati in z zvezo nadaljuješ. Če sem se kaj do zdaj naučila, potem je, kdaj se iz zveze umakniti. Prav zaradi tega, je nekaj mojih zvez bilo zelo kratkih,'' je svojih razmerjih dejala Taylor.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri