Wau, izjemno! Taylor Swift piše zgodovino!

Ameriška glasbenica in igralka Taylor Swift je v devetih nebesih, saj je na poklicnem področju v zadnjem času izredno uspešna, zdaj pa je izvedela, da utegne ta trdo prigarani uspeh prav kmalu postati še veliko večji ...

Wau, izjemno! Taylor Swift piše zgodovino! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 8. 2015

Pred kratkim so namreč objavili težko pričakovani seznam nominirancev za prestižne nagrade MTV Video Music Awards, krajše MTV VMA, ki je še posebno razveselil glasbenico in igralko Taylor Swift.

Priljubljena 25-letnica je namreč prejela kar devet nominacij!

Njen najnovejši videospot za pesem Bad Blood, v katerem se pojavljajo številne zvezdnice, kot so model in televizijska osebnost Gigi Hadid, kantavtorica Ellie Goulding, igralka Jessica Alba in nekdanja vrhunska manekenka Cindy Crawford, je med drugim nominiran za video leta, možnosti za osvojitev nagrade pa ima še v šestih drugih kategorijah, med drugim za najboljšo režijo in najboljše sodelovanje.

Preden bereš naprej si oglej videospot Bad Blood:

S tem pa zadeva seveda še ni zaključena. Uspeh je namreč požel tudi Taylorin videospot za pesem Blank Space, s katerim si je prislužila nominaciji v kategorijah najboljšega videa ženske izvajalke in najboljšega pop videa.

Upanje, da bodo osvojili katero od nagrad, pa seveda upravičeno gojijo tudi nekateri drugi glasbeniki.

Štiriindvajsetletni angleški kantavtor Ed Sheeran se je razveselil šestih nominacij, Beyoncé, Kendrick Lamar in Mark Ronson pa so jih prejeli po pet.

Didžejevski tandem Jack U, znan tudi kot Skrillex and Diplo, Nicki Minaj in FKA twigs imajo možnosti za uspeh v treh kategorijah, po dve nominaciji pa so si zagotovili Ariana Grande, pevec The Weeknd in raper Fetty Wap.

Podelitev nagrad bo na sporedu 30. avgusta v losangeleškem Microsoft Theatru, vodila pa jo bo k škandalom nagnjena glasbenica in igralka Miley Cyrus.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Je bleščeče življenje 50 Centa ena velika laž?! ali pa si oglej noro zabaven video o tem, kaj se zgodi, ko moškim daš nalogo, da se naličijo :)

V branje priporočamo tudi članek: Seks položaji, ki moškim niso kaj preveč všeč