Taylor Swift le 2 tedna po koncu razmerja že ujeta z drugim!

Ko smo izvedeli, da je 26-letna ameriška pevka končala razmerje z 32-letnim DJ-jem Calvinom Harrisom (na fotografiji spodaj), smo pričakovali, da bo o svoji nekdanji ljubezni najprej (spet) napisala kakšno pesem. Ampak ne, Tokrat nas je Taylor Swift čisto presenetila.

Taylor Swift le 2 tedna po koncu razmerja že ujeta z drugim! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 6. 2016

Fotografi so namreč svetlolasko že ujeli med romantičnim preživljanjem časa s 35-letnim igralcem Tomom Hiddlestonom (na fotografiji spodaj), za katerega se v zadnjem času največ govori v povezavi s tem, da naj bi bil resni kandidat za glavno vlogo v naslednjem filmu o Jamesu Bondu. 

Taylor

Zanimivo je, da so Taylor s Tomom prvič začeli povezovati po tem, ko so ju maja letos skupaj ujeli med plesom na dogodku Met Gala v newyorškem muzeju Metropolitan, torej ko naj bi bila Taylor še vedno s Calvinom. Večer prej ...

Taylor

... sta se skupaj udeležila tudi slavnostne Met Gala večerje, ki se priredi dan pred odmevnim dogodkom.

Tom

Tom

Očitno so takrat preskočile iskrice, saj se je le nekaj tednov pozneje Taylor razšla s svojim fantom.

S Tomom pa očitno postajata čisto pravi par, saj so ju fotografi že ujeli tudi med romantičnim sprehajanjem po obali Rhode Islanda, kjer sta se celo držala za roke in si izmenjavala poljube. 

Poglej, kako sta skupaj plesala:

Preberi še: 3 navade najsrečnejših parov, ki jih morata osvojiti tudi vidva, ali pa poglej to: Tudi Švedska ima tako ljubkega princa, kot je princ George (FOTO)

Priporočamo tudi: To so najbolj udarni modni trendi tega poletja!