Tara Zupančič navdušila s čudovito dobrodelno gesto

Tara Zupančič nas je tokrat prav prijetno presenetila in tudi tebe bo! Poglej, za kakšno neverjetno lepo dejanje se je odločila.

Tara Zupančič navdušila s čudovito dobrodelno gesto (foto: Instagram/varishana) Instagram/varishana
4. 12. 2017

Tara Zupančič, eno izmed najbolj priljubljenih obrazov televizije, se je tokrat izkazala s čudovito gesto, s katero se je svojim oboževalcem še bolj prikupila ... no, če je to sploh mogoče.

"Lansko leto so si moji domači zaželeli koledar za novo leto. Moj koledar. Stara mama mi je rekla, 'ja pa daj Tara "naprintaj" nam 12 slik, da jih lahko gledamo celo leto.' No, seveda je malo trajalo, da sem zbrala in ustvarila en tak kup svojih slik in jim nalimala gor še vse številke leta, ki prihaja. Pa sem povedala svojim prijateljem, kaj bom letos svojim podarila za božič ... in vsi so rekli – ooo lepo, jaz bi tudi kupil tvoj koledar. OK, jih natisnem več in podarim še njim, z veseljem – malo s sramežljivim občutkom, a vseeno z nasmehom," je zapisala na svojem Facebook profilu.

Od preprostega darila za božič do koledarja s posebnim namenom

In tako se je priljubljena voditeljica za leto 2018 odločila izdelati koledar s svojimi fotografijami, ko je prišla na prav posebno idejo ...

"/.../ medtem, ko oddajam naročilo se zagledam v še eno izmed tisoče objav na fb-ju, o živalicah, ki jih zebe, ki nimajo kje spati, ki nimajo tistega, za katerega bi mahali z repkom, katerih učke so žalostne, polne otožnosti in strahu," nadaljuje svoj zapis Tara.

"Vse tiste učke, za katerim pa žari samo iskreno, čisto in upajoče srce. Utripajoče upanje, da bo prišel nekdo, ki jih bo rešil. Ki jim bo dal briketke, ki jim bo prinesel toplo odejico, jih pobožal in jim podaril novo življenje."

In tako se se odločila, da svoje fotografije pošlje v 'svet' ter delni izkupiček podari društvu Angelske Šapice, ki nudi pomoč živalim.

"Njim, ki so kot angelčki za vse tiste živalske dušice."

 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana) on

Koledar, ki stane 12,99€ lahko naročiš kar preko Tarinega Facebook profila ali pa ji pošlješ mail na varishana@gmail.com.

Od vsakega prodanega koledarja bo 4€ namenila Angelskim Šapicam.

Čestitke za tako plemenito dejanje, Tara! :)

Pripravila: Nika Švajncer

Fotografije: Instagram/varishana

Preberi še: Ko je sredi noči ostala brez goriva, si ni niti v sanjah predstavljala, kako se bo vse skupaj končalo ...

Priporočamo tudi: Rebeka Dremelj razkrila recept za uspešen zakon, ki bi ga morali prebrati vsi poročeni pari!