Tara Zupančič in Tomi Meglič sta novi vroči par!

Pred kratkim smo na tradicionalni velikonočni Playboyevi zabavi v ljubljanskem klubu Cirkus v družbi pevca skupine Siddharta, Tomija Megliča, srečali svetlolaso voditeljico POP IN-a Taro Zupančič.

Tara Zupančič in Tomi Meglič sta novi vroči par! (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
6. 4. 2016

Nič čudnega, če ne bi pevec že pred meseci končal zveze z dolgoletno partnerico Manco Simčič, s katero ima tudi dva otroka in se seveda zdaj le ugiba, katera bo naslednja ogrela njegovo srce.

Tara je lani polnila naslovnice revij, saj se je ravno v spomladanskih mesecih začelo šušljati, da naj bi se zanjo ogrel pevec Jan Plestenjak, kar sta sprva oba vztrajno zanikala, jeseni pa je 27-letnica priznala, da je med njima več kot le prijateljstvo.

Njuna zveza sicer ni trajala dolgo in ni dočakala novega leta, Jan je hitro našel pot k svojemu nekdanjemu dekletu Tini Gaber, zdaj pa je Amorjeva puščica zadela tudi Taro.

S Tomijem sta namreč skupaj obiskala Playboyevo zabavo, kjer medsebojnih nežnosti nista več skrivala in kjer sta tudi fotografu namenila prvo javno 'zaljubljeno' fotografijo.

Da sta res par, je Tara pred kratkim tudi potrdila za revijo Lea, ki te že čaka na prodajnih policah!

Lea

Preberi še: 3 načini sproščanja, ki v resnici lahko povzročijo še več stresa ali pa Sanjsko telo z newyorško dieto - 7 kilogramov v dveh tednih