Tara Zupančič: "Brez ljubezni ni ničesar" <3

Ko pogledamo simpatično voditeljico najbolj plesnega šova pri nas ta hip Zvezde plešejo, Taro Zupančič, imamo občutek, da prihaja naravnost iz vilinskega sveta. Lepa, preprosta in zabavna je … Pravi, da brez ljubezni ni ničesar. 

Tara Zupančič: "Brez ljubezni ni ničesar" <3 (foto: PrtSc Instagram @varishana) PrtSc Instagram @varishana
26. 3. 2017

Tara Zupančič, ki je srečna v objemu svojega fanta, Tomija Megliča, je spregovorila o svojem odnosu do ljubezni. Pravi, da brez ljubezni ni ničesar. Priznamo, da smo se ob tem močno zamislili ...

"Ljubezen povezuje vse na tem svetu."

"Včasih je pomembno le to, da jo znamo videti in sprejeti ter dajati. Da nam ni nerodno, če nam je ljubezen preprosto lepa in jo želimo širiti med ljudi. Res pa je, da prihaja v različnih oblikah in prav vsaka oblika je enako pomembna, saj je tisto nekaj, kar nam barva življenje," je za govori.se povedala lepa dolgolaska.

Tara Zupančič

Že poznaš zanimivo zgodbo, ki govori, kje je voditeljica spoznala rokerja, pevca skupine Siddharta?

"Zanimivo, ampak s Tomijem se nikoli nisva srečala prej, čeprav sva se gibala v podobnih krogih. Ker imam veliko glasbenih prijateljev, sem recimo bila že v prostorih, kjer ima Siddharta vaje, pa ga nisem nikoli videla," nam je že pred časom zaupala v intervjuju.

Večina njenih bivših fantov je bila glasbenikov, pravi. "Tega nikakor nisem načrtovala, očitno pa sem jih priklicala v življenje. Giblješ se v isti družbi, vsi se poznajo in potem kar ostaneš v tem kolesju. Vsi so zelo svobodnjaški, kar zelo paše na mojo dušo."

Tara Zupančič

Tara s preprostostjo, milino in svojo simpatičnostjo pa ob nedeljah zvečer kar sije kot voditeljica na parketu šova Zvezde Plešejo

V družbi sovoditelja Petra Polesa se več kot očitno počuti prijetno. Zaradi nove oddaje je sladko vznemirjena. Pravi, da je zanjo to nekaj novega in da je vesela in srečna, ker je ob njeni strani Peter Poles.

"Midva bova podpora tekmovalcem, to je plesalcem, bodrila jih bova po najboljših močeh," je bila navdušena pred začetkom prve oddaje Tara.

Tara Zupančič

Starši so jo kot majhno punčko vpisali v plesno šolo.

"Sicer sem potem to opustila, saj je bila razdalja med Bohinjsko Belo in Ljubljano prevelika. Pozneje pa sem se individualno šla učit še tango in salso. Ampak zdaj sem že malce pozabila," je v smehu zaupala lepotička, ki se je pred časom poslovila od voditeljskega stolčka oddaje POPIna, saj je le tega znova zasedla Ota Širca Roš.

Tara Zupančič

Preberi še: Ko boš prebrala to, boš na Taro Zupančič gledala povsem drugače! in Zvezde plešejo: 5 stvari, ki jih moraš vedeti (če gledaš šov)

Priporočamo tudi: Kako se obleči? (svetuje modna urednica Elle, Petra Windschnurer)