Tanja Žagar (Zvezde plešejo) po zmagi v šovu spregovorila o zelo zasebni stvari

No, zdaj vemo, po kom je Tanja vedno tako pozitivna!

Tanja Žagar (Zvezde plešejo) po zmagi v šovu spregovorila o zelo zasebni stvari (foto: POP TV/Ana Gregorič) POP TV/Ana Gregorič
27. 5. 2019

Tanja Žagar, zmagovalka letošnje sezone šova Zvezde plešejo, je sinoči z razlogom slavila, saj je iz oddaje v oddajo svoje plesne korake vzdrževala na neverjetno visokem nivoju, ki je na čase presenetil tudi same sodnike.

No, po koncu včerajšnje oddaje, so sledili številni intervjuji, nas je še posebej pritegnila Tanjina izjava, vezana na njeno mamo, ki nam je dala vedeti, po kom je Tanja ves čas tako vesela in optimistična.

Kot so poročali na portalu žurnal24.si, je na odgovor, kako se drži njena bolna mama, odgovorila:

"Moja mami je večna optimistka in če njo vprašate, je super. Primer … Bolna je že več kot deset let, od leta 2013 je hodila tudi na dializo, ker so ji odpovedovale ledvice. Že takrat je rekla, da bo v trenutku zdrava, čim bomo dobili otročka. Da ji bo v trenutku zrasla še ena ledvica in da ne bo več rabila hoditi na dializo. Danes že eno leto ne hodi na dializo.

Ima težave z rokami in nogami, težko se premika in hodi, a je bila vsako nedeljo na oddaji.

Vsako nedeljo je sedela tukaj na tribunah, razen tisti teden, ko sem z plesala z Vodičarjem. Takrat se ji je stanje zelo poslabšalo in je bila en teden v bolnišnici. Poleg nje so sedeli moji prijatelji, vsi seveda veliko veliko mlajši od nje, in so mi potem razlagali, kako jih vse boli, ker na tribunah sedijo že od šestih, moja mami pa pravi, da je super. Carica!"

A Tanja ni ostala dolžna niti svojemu očetu, ki se mu je takole zahvalila: "No, še nekoga moram pohvaliti, to je moj oči, ki je ob nedeljah pazil Karla in šov spremljal na kavču."

Tanja, čestitke tebi in Arneju za fantastično izpeljane nastope in več kot zasluženo zmago! 🥳

Preberi še: Franko Bajc (Zvezde plešejo) PRVIČ spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Priporočamo tudi: Se še spomniš "Čuka" Marka Vozlja? Poglej, kakšni lepotički sta njegovi hčerki! (foto)