Tanja Žagar: Tako fantastično je videti komaj nekaj dni po porodu!

"Le kako ji je uspelo!?" smo dejali, ko smo videli fotografijo, ki jo je Tanja Žagar komaj 3 dni po porodu objavila na Facebooku.

Tanja Žagar: Tako fantastično je videti komaj nekaj dni po porodu! (foto: Facebook.com/@Tanja Žagar) Facebook.com/@Tanja Žagar
17. 10. 2017

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar je minuli petek (13. 10. 2017) postala mamica. Dva dni pred rokom je rodila fantka, ki mu je ime Karlo.

Že včeraj (točno 3 dni po porodu!) pa je na svojem Facebooku delila zgornjo fotografijo, ki razkriva, da je punca po rojstvu sinčka v več kot odlični formi.

Samo poglej jo! Trebušček je skoraj povsem izginil, punca pa izžareva svežo, pozitivno energijo. Čudovita je.

"Petek 13 je zame postal najsrečnejši dan, naš Karlo pa ga danes že žaga doma! Velikoooo veselja in dobre volje pošiljam vseeeem,"

je napisala ob zgornji fotografiji, s katero je razveselila svoje sledilce.

Tanja Žagar

Tanje poroda ni bilo strah!

Nasprotno! Nove življenjske izkušnje se je nadvse veselila, poroča aktualna številka revije Nova.

"Ker sem sama pozitivno in optimistično naravnana, je takšen tudi moj krog ljudi, s katerimi se družim, in prav zato sem od svojih prijateljic in kolegic, ki so že mame, dobila cel kup pozitivnih misli, nasvetov in spodbud," je povedala pred porodom.

Tudi glede izbire imena ni preveč komplicirala

"Meni so všeč imena, v katerih se pojavi črka R," je razkrila. Drugače pa je izbiro imena kar prepustila partnerju, o katerem sicer bolj malo govori v medijih. 

Tanja Žagar

Tanja Žagar je sicer že kot srečka nosečka izgledala kot boginja in bila do zadnjega dne, ko se ji je končno uresničila želja, o kateri je sanjala že kot otrok, zelo aktivna.

Na njenem Instagram profilu lahko vidiš, kako je punca pripravljala pojedine in čajanke za njene obiskovalce in noro uživala. Pospravljala, čistila in urejala je sobico za otročka in svojim oboževalcem pošiljala "velikoooo dobre volje".

Zelo aktivna je bila tudi na področju koncertiranja. No, občasno pa si je vzela tudi kakšen dan zase.

Tako, verjetno je samo vprašanje časa, kdaj se bo Tanja zopet pojavila na odru. Do takrat pa ji želimo veliko cartlanja in užitkov v materinstvu. ***

Preberi še: VIDEO: Od dolgolaske do čudovite kratkolaske (čustvena lepotna preobrazba)

Priporočamo tudi: “Moški, ki te ima zares rad, te bo hotel imeti samo zase” (7 resnic o moških)