Tanja Žagar naši novinarki razkrila, kaj ju s partnerjem Mikijem čaka v prihodnosti

In nanaša se na njen (veseli) nosečniški trebušček. 😍 Preberi, kaj je povedela!

Tanja Žagar naši novinarki razkrila, kaj ju s partnerjem Mikijem čaka v prihodnosti (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
7. 8. 2019

Pred časom je novinarka naše medijske hiše za revijo Story s Tanjo Žagar opravila intervjuju, v katerem sta se dotaknili tudi njenega zasebnega življenja. 

Te zanima, kaj je povedala?

"Ko sva dobila sinka, se mi je zdelo, da bi lahko gore premikala, da bom kar poletela. Te energije, ki jo čutim v sebi, odkar imava Karla, pravzaprav sploh ne znam opisati. Je pa res, da je bilo ustvariti si družino že od nekdaj moja največja želja, zato sem neskončno hvaležna, da se mi je uresničila," je povedala Tanja in dodala, da jima s partnerjem Mikijem odlično uspeva usklajevati družinsko življenje in kariero.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on

"Z njim je usklajevati stvari prav lepo, saj mu ni nikoli nič težko. Znava se dogovarjati in pogovarjati, kar je seveda najpomembnejše. Miki je zame velika motivacija. Pa tudi inspiracija," je priznala.

In ko jo je novinarka Sandra vprašala, ali razmišljata še o kakšnem dojenčku ...

"Karlo je moj prvorojenec, a po Mikijevi strani že ima brata in dve sestri. Zelo se imajo radi in želim si, da to povezanost in lepe odnose gojijo. Ni pa nobena skrivnost, da bom skakala v zrak od sreče, ko mi bo trebušček spet zrasel."

Kako lepoooooo! Se strinjaš? 🥰🥰🥰

Fotografije: Saša Aleksandra Prelesnik

Preberi še: Maja Geršak in Gašper Rifelj (Zvezde plešejo) PRVIČ komentirala, ali sta RES par

Priporočamo tudi: Pa iiiii! Našli smo ZALJUBLJENE počitniške fotografije Jurija Zrneca in njegove Aleksandre 💦