Tanja Ribič ganila z ljubezensko izpovedjo svojemu možu! Poglej, kaj mu je napisala

Tanja Ribič se je ob koncu minulega tedna na Facebooku oglasila z ganljivo izpovedjo ob rojstnem dnevu njenega moža, vsestranskega umetnika, Branka 'Đura' Đurića. "Ne vem, kako naj te še imenujem," je začela …

Tanja Ribič ganila z ljubezensko izpovedjo svojemu možu! Poglej, kaj mu je napisala (foto: Zaklop) Zaklop
31. 5. 2017

"Ne vem, kako naj te še imenujem, saj sem ti že vse izgovorila in spričo takega bitja so vse besede blede. Srečna sem, da si me vzel sabo na pot. Hvala tebi in vesolju, da najina ovinkasta pravljica traja. Ljubiti tebe, je največja nagrada mojemu življenju," je iskrena Tanja.

"Tukaj, zdaj, potem, tam, preko... vseeno, samo da te diham. Vse najboljše, ljubezen vseh mojih življenj," je zaključila.

Vedno, ko vidimo Tanjo in njenega Đura, izžarevata nepopisno srečo. Zdita se zaljubljena. Že dolga leta. Še posebej pa sta videti srečna na spodnji fotografiji (konec lanskega leta jo je objavila njuna hči Zala na Instagramu) z njune poroke, o kateri se bolj malo govori.

"Trudila sva se, da mediji ne bi izvedeli za poroko. Tedanja županja Ljubljane Vika Potočnik je bila najina matičarka. Rekla nama je, da naju bo poročila in da nihče ne bo izvedel za to. Najina deklica, tedaj triletna Zala, je bila na ceremoniji in je z nama nazdravila s sokom," je o svoji poroki za revijo Story v preteklosti povedal Đuro.

 

My parents wedding

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric) on

Spraševali smo se, kako je takšna ljubezenska sreča mogoča, in našli odgovor v enem od Tanjinih preteklih intervjujev.

"To je tombola. Ne morem povedati nič bolj opogumljajočega. To je ljubezen, zaradi katere sva oba postala boljša človeka, želiva biti dobra in mila drug z drugim. In seveda privlačna, ker si želiva, da sva zaljubljena še naprej. Drugače si sploh ne znam predstavljati, ker me še vedno znova preseneča in osu­pne."

Imela je srečo, da je našla najboljšega oziroma, da je on našel njo, je povedala.

Tanja Ribič

In kot pravijo, kri ni voda … Za otroke Branka Đuriča in Tanje Ribič to še kako drži, saj so se že vsi trije, Filip (Đurov sin iz prvega zakona), Zala in Ela, preizkusili v igralskih vodah.

Moč je opaziti tudi njihovo tesno povezavo na vsakem koraku. Če ne na fotografijah in posnetkih z družbenih omrežij, pa na predstavah in dogodkih, na katerih se brezpogojno podpirajo.

Družina Đurić-Ribič

V tem hipu je od njunih otrok najbolj izpostavljena Zala, ki svojo igralsko nadarjenost razvija v New Yorku in o kateri smo že pisali v tem članku. Svojo prvo vlogo pa je odigrala še kot majhna deklica v filmu Kajmak in marmelada.

Zala Đurić Ribič

Fotografije: Goran Antley, Primož Predalič, Zaklop in Sašo Radej

NUJNO preberi še: Zala Đurić Ribič: "Ne morete meni, dekletu z izjemnim južnjaškim temperamentom zastaviti tovrstnih vprašanj"

Priporočamo tudi: FOTO: Vau! Poglej, kako velika je že prvorojenka Iris Mulej