Tamara Ecclestone spregovorila o materinstvu

V intervjuju za revijo Hello! je bogata dedinja Tamara Ecclestone prvič javno spregovorila o materinstvu in svoji družini. Poudarila je, da ji je njena hčerkica obrnila svet na glavo.

Tamara Ecclestone (foto: Profimedia) Profimedia
8. 4. 2014

Tamara Ecclestone je ponosna mamica postala 17. marca, ko je svojemu soprogu Jayu Rutlandu povila deklico Sophio.

Hčerka šefa formule 1 Bernieja Ecclestona ne skriva navdušenja nad svojo prvorojenko, kar dokazuje izjava za revijo Hello!, da je materinstvo najboljša stvar, ki se ji je zgodila v življenju.

Tamara je zatrdila, da se počuti, kot bi bila rojena za materinstvo, in dodala, da si nikoli ni mislila, da jo bodo po porodu preplavila tako močna čustva.

"Uživam v vsakem trenutku materinstva. Vedela sem, da bom imela rada svojega otroka, a nisem vedela, da bo ta ljubezen tako močna. Od nekdaj sem si želela imeti otroka, Sophia pa je moj svet na navdušujoč način obrnila na glavo. Nikoli še nisem bila srečnejša," je izjavila 29-letnica, ki je svojo malo družino opisala kot popolno.

Priznala pa je, da se je bala, da bi med porodom utegnilo iti kaj po zlu. "Ko je Sophia zajokala, sem začutila veliko olajšanje. Moj največji strah je bil, da ne bo spustila niti glasu. Prva sem jo držala v naročju in to je bil neverjeten občutek," je spomine na porod obudila lepotica in razkrila, da sta se z njenim soprogom pogosto pogovarjala o tem, kako bo videti njuna hčerka:

"Je absolutno popolna. Rojena je z veliko temnimi lasmi, tako kot midva, in ima fantastične modre oči." Mimogrede, Sophia je že dobila potni list, kar pomeni, da se bo kmalu pridružila bogatima staršema na njunih luksuznih potovanjih.

Tim Jeras za revijo Nova