Tako zelo dobro je Tanja Ribič videti v kopalkah (poglej, kaj počne za postavo)

Naša priljubljena igralka Tanja Ribič, ki bo prihodnje leto dopolnila 50. let, je razkrila kako dobro je videti v kopalkah, mi pa smo raziskali, kaj počne, da je videti tako zelo dobro.

Tako zelo dobro je Tanja Ribič videti v kopalkah (poglej, kaj počne za postavo) (foto: facebook.com/tanja.ribic) facebook.com/tanja.ribic
30. 8. 2017

Zgornjo fotografijo je objavila na svojem facebooku, zraven pa pripisala, da je nastala v Izoli, in sicer v trenutku, ko je čakala na začetek plovbe.

To pa ni prva fotografija v kopalkah, ki jo je objavila Igralka, pevka in nepozabna žirantka v zabavnem šovu Znan obraz ima svoj glas.

Žena vsestranskega umetnika Branka Đurića – Đura je sredi avgusta razkrila tudi, kako se sončnim žarkom predaja ob bazenu v njihovi družinski vili, ki se nahaja na Primorskem, natančneje v Fiesi.

Kaj počne, da je videti tako fantastično?

V čem je skrivnost postave Tanje Ribič, se zagotovo sprašuje marsikdo in igralka o tem brez težav govori.

Tako je že leta 2013 razkrila, kako zdravo se prehranjuje: 

"Dolgo sem raziskovala, dokler nisem odkrila, da mi škodujejo pšenica, kravje mleko in sladkor. Ko sem vse to umaknila z jedilnika, so se mi odprli novi užitki pri hrani.

Dokler nisi primoran v spremembe zaradi lastnih težav, te ne bo nihče drug prepričal, da si s hrustljavo belo štručko škodiš zdravju," je povedala Tanja, ki je imela od nekaj po malem tudi težave s celulitom.

"Ker je razlogov zanj veliko, se ga je treba tudi lotiti z različnimi orožji. Najprej, pred mnogo leti, sem poskušala različne razstrupljevalne čaje, pa, seveda, telovadbo, potem kreme, ki naj bi celulit stopile čez noč.

Ugotovila sem, da najbolj pomaga, če je kritični predel telesa dobro prekrvavljen, da je to osnovno, da se strupi ne kopičijo na določenih delih telesa. Zato tudi poleti precej celulita izgine, saj se nevede ves čas 'knajpamo' - iz hladne vode na vroče sonce in nasprotno," pojasni Tanja, ki je v nekem intervjuju tudi dala čudovit nasvet vsem, ki bi radi živeli bolj zdravo:

"Težko je z ničle začeti novo pot. Mene so nanjo napotile zdravstvene težave. Raziskovala sem in odkrila, kako pomembno je, kaj ponujam telesu. Vsaka težava, bolečina je njegov klic na pomoč. Prisluhnite telesu. Tudi emotivna stanja so v veliki meri organskega izvora. Z zdravo prehrano se boste stresu lažje postavile po robu.

Priporočam čim več kakršnegakoli kontakta z naravo. Vsak dan se uglašujte z njo. Želimo drugim dobro in učimo se odpuščati."

Kaj pa očitek glede plastičnih operacij?

"Pripisali so mi toliko lepotnih posegov in sem prav že utrujena od pogovorov o tem. Zdi se, da če pri mojih letih ženska ni uvela, bi se morala opravičevati. Jaz ne želim delovati izumetničeno in umetno, ni me pa sram povedati, da vzdržujem svoj obraz," je iskreno povedala in dodala:

"Hodim v Estetiko Medartis, občasno k dr. Luftu v Rogaško Slatino, ampak to je le del vsega. Najprej je treba dovolj spati, da se tvori rastni hormon in treba je zdravo jesti, meditirati ... To je na znotraj, za zunaj pa uporabljam izključno serum BioEffect. Ničesar drugega ne uporabljam že pet let."

Pripravila: L. R.
Fotografije: facebook.com/tanja.ribic

Preberi še: Tanja Ribič ganila z ljubezensko izpovedjo svojemu možu! Poglej, kaj mu je napisala ali pa intervju s Tanjino hčerko Zala Đurić Ribič: "Ne morete meni, dekletu z izjemnim južnjaškim temperamentom zastaviti tovrstnih vprašanj"