Tako v Hollywoodu v resnici zgleda snemanje scen seksa

Številni hollywoodski zvezdniki niso najbolj navdušeni nad snemanjem scen seksa, saj jih ne nazadnje pri tem budno opazuje veliko ljudi, od snemalcev do tonskih tehnikov in lučkarjev ... 

Tako v Hollywoodu v resnici zgleda snemanje scen seksa (foto: Profimedia) Profimedia
24. 11. 2015

Britanski časnik Independent je zbral zanimive izjave znanih igralcev, ki so odkrito spregovorili o tem, zanje včasih travmatičnem delu njihovega posla.

Triintridesetletna Natalie Dormer, ki se v seriji Igra prestolov pogosto slači, pravi, da ji to početje nikoli ni bilo v užitek.

seks

"Koreografija scen seksa je povsem neseksi in ni niti najmanj glamurozna," je izjavila za revijo Women's Health in dodala: "Najpomembnejši so koti kamere, zato moraš določen trenutek velikokrat ponoviti. Tempiranje in tehnika sta vse."

"Dobesedno se lahko zapleteš v rjuhe, potem pa se obrneš proti kolegu in se vprašaš, kaj za vraga počneš. 'Draga mama, danes sem imela v službi ob lice stisnjeno mošnjo tega in tega.' Če dobro pomisliš, je na neki način to neetično," je zaplete ob snemanju erotičnih scen duhovito opisala Kate Winslet.

Kate

"Snemanje scen seksa ni niti čustvena niti prijetna izkušnja. Zelo je vroče, a ne na razgret, seksualen način. Le preznojen si in ni ti pretirano prijetno. Meni so poleg tega še zvezali roke in noge, čez oči sem imela prevezo in udarjali so me s tistim bizarnim orodjem. Bilo je čustveno izčrpavajoče," je o snemanju filma Petdeset odtenkov sive povedala glavna zvezdnica Dakota Johnson.

Dakota

Nad snemanjem vročih scen ni navdušena niti Mila Kunis: "Sceno seksa je težko posneti. Pika. Ni pomembno, ali gre za prijatelja, moškega, žensko ... Si z več sto člani ekipe, ki te osvetljujejo in premeščajo. Pri tem res ni nobenega ugodja."

Mila

"Vedno je neprijetno, če moraš sleči hlače pred ekipo in drugimi igralci. Med snemanjem scene je v redu, ne občutiš nelagodja, takoj po rezu, ko tam stojiš v spodnjem perilu, pa vse skupaj postane čudno in neprijetno," je razkril postavni Avstralec Liam Hemsworth.

Liam

Rosamund Pike je svoj pogled na vroče scene opisala zelo kratko in jedrnato: "Sam si z moškim, ki ni tvoj mož in ki ima prav tako moža. On je v spodnjem perilu, ti si v spodnjem perilu, potem pa se 'na suho' drgneta na postelji."

Pike

Henry Cavill je razkril, da med snemanjem scene seksa v seriji Tudorji ni mogel nadzorovati navdušenja nad soigralko in da se je v njegovih hlačah nenadoma začelo nekaj prebujati ...

Cavill

"Dekle je sedelo na meni, imelo je spektakularne prsi, jaz pa sem tisto spodaj pozabil namestiti v 'nenevaren' položaj. Drgnila se je ob vse moje telo in potem je postal malo trd," je povedal 32-letnik, ki mu je bilo zaradi dogodka izredno nerodno in se je kolegici izdatno opravičil za vzburjenje: "Res ni lepo, če v profesionalnih igralskih krogih na snemanju doživiš erekcijo."

Anne Hathaway in Hugh Grant pa spadata med tiste, ki se jim snemanje vročih prizorov ne zdi tako zelo grozno.

Anne

"Obstaja ta odbijajoče neprijetni trenutek, ko moraš pred tujci sleči svoja oblačila. No, takrat, ko nehaš misliti nase in začneš misliti na vse druge, pa – podobno kot pri vseh stvareh v življenju – postane zabavno," je razkrila Anne Hathaway, njen kolega Hugh Grant pa je o tej temi povedal:

Hugh

"Vedno sem užival v scenah seksa, čeprav pravzaprav ne bi smel. Klasični odgovor je 'oh, to sploh ni seksi, ker je okoli tebe toliko tehnikov'. No, zame pa so te scene že od nekdaj razburljive."

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Zaradi izgubljene stave si je moral vtetovirati napis 'I Love Justin Bieber' ali pa si oglej prve foto utrinke s sanjske poroke Sofie Vergare in Joa Manganiella.

Priporočamo tudi: Sem noseča in brez partnerja - kaj naj naredim? in odličen prispevek Ellove novinarke So se moški znašli v krizi?