TAKO sta družini Tamare in Renata (Ljubezen po domače) sprejeli novico o njuni zaroki!

Očitno se nam tudi letos obeta televizijska poroka, večno zvestobo pa si bo obljubil najbolj vroč parček te sezone!

TAKO sta družini Tamare in Renata (Ljubezen po domače) sprejeli novico o njuni zaroki! (foto: Instagram.com/@tamarateena.99) Instagram.com/@tamarateena.99
8. 6. 2018

V tem tednu so se oboževalci oddaje Ljubezen po domače razveselili novice o zaroki Renata Lužarja in Tamare Korošec, mi pa smo izvedeli, kako sta novico sprejeli njuni družini.

Po tem, ko smo bili v oddaji priča ljubezenski drami na Renatovi kmetiji, je Renato olje na ogenj prilil še z izjavo, da si s Tamaro želita naraščaja. Da fant misli resno, pa je dokazal v tem tednu, ko sta v medijih objavila, da sta se zaročila.

O tem, kako je celoten dogodek izgledal, parček ni želel izgubljati besed, povedala sta le, da je bilo filmsko romantično, da je Renato poskrbel tako za svečke kot tudi za vrtnice in šampanjec. In če gre sklepati po drobnih pozornostih, ki jih Tamara objavlja na svojem Instagram profilu, je bil dogodek resnično nekaj posebnega.

TO sporočilo je Renato danes napisal Tamari:

Kljub njunim rosnim letom, sta bili njuni družini nad zaroko pozitivno presenečeni in prepričani v uspeh njunega zakona. Tamara je namreč povedala, da se obe družini zavedata, da se za to ne bi odločila nepremišljeno in da so na njiju vsi zelo ponosni.

Pred kratkim je na Instagramu delila tudi poročno obleko:

Ali se bo na koncu Tamara odločila prav za takšen model sicer še ne vemo, je pa ob fotografiji na Instagramu zapisala, da bo poroka zelo kmalu. 

Sicer pa to ni edini velik korak, ki ga Tamara in Renato načrtujeta, saj sta oba precej odkrita o tem, da si želita otroka, nad čemer pa Renatova mama (vsaj po odzivu v oddaji sodeč) ni bila prav navdušena!

Mlademu parčku tudi na uredništvu iskreno čestitamo!

Fotografije: Instagram.com/tamarateena.99

Preberi še: 6 super nasvetov za pripravo najboljše rojstnodnevne žurke

Priporočamo tudi: Razlog, zakaj sta Natalija Gros in Rok Kunaver (Zvezde plešejo) skrivala svojo zvezo!