Tako se je zaradi starševstva spremenilo življenje Mile in Ashtona

Wyatt Isabelle, hčerkica igralcev Mile Kunis in Ashtona Kutcherja, že leto dni razveseljuje svoja slavna starša. Kaj vse se je dogajalo v tem času in kako se je zaradi starševstva spremenilo življenje hollywoodskega parčka?

Tako se je zaradi starševstva spremenilo življenje Mile in Ashtona (foto: Profimedia) Profimedia
21. 10. 2015

Dvaintridesetletna ameriška igralka ukrajinskega rodu Mila Kunis in njen pet let starejši kolega Ashton Kutcher sta starša prvič postala pred skoraj natančno letom dni, njuna hčerkica Wyatt Isabelle Kutcher je luč sveta namreč ugledala 1. oktobra 2014. Zdi se, da je sreča vse od takrat stalna gostja v domovanju družine Kutcher-Kunis.

Družinske fotografije vesele trojice so sicer zelo redke, saj zvezdnika svojo hčerkico vešče varujeta pred fotografskimi objektivi vseprisotnih paparacev, nas pa Mila in Ashton zato dokaj redno oskrbujeta s simpatičnimi zgodbicami iz družinskega življenja.

Mila

Ob prvem rojstnem dnevu Wyatt Isabelle smo se zato ozrli v preteklost in preverili, kaj se je v zadnjih 12 mesecih dogajalo v življenju priljubljenih slavnih zaljubljencev in kaj vse se je spremenilo, odkar sta postala starša.

Brez rdečih preprog

"Sem ponosna mama in stalno sem ob svoji hčerkici," je sedem mesecev po porodu jasno in glasno povedala Mila, s čimer je dala vedeti, da je čas za družino vse od rojstva Wyatt na prvem mestu njene in Ashtonove prednostne lestvice.

To se do danes ni spremenilo, kar pomeni, da morajo svet šovbiznisa in rdeče preproge po vsem svetu že dobro leto dni shajati brez slavnega para. Mila in Ashton se s svojo edinko najraje zadržujeta doma ali pa uživata v sprehodih po kalifornijskem soncu.

"Lahko si vzamem premor in vzgajam svojega otroka, kar občutim kot blagoslov," je izjavila Mila, ko je gostovala v priljubljeni pogovorni oddaji The Late Late Show.

Po vsem tem je jasno, da hollywoodska zvezdnika (v nasprotju s številnimi kolegi iz sveta šovbiznisa) ne potrebujeta varuške.

Namesto da bi si omislila pomoč in – če se, glede na dogajanja v zadnjem času, malo pošalimo – tvegala, da bi jima zaradi kakšne seksi varuške razpadlo razmerje, veliko raje sama ljubeče skrbita za svojega prvega skupnega otročka.

Mila

"Ashton in Mila imata pri vsem, kar počneta, v mislih Wyatt," je za televizijsko oddajo E! News razkril dobro obveščeni vir. Ne glede na to, ali gre le za kratek izlet na obalo ali pa za zajtrk s prijatelji, je Wyatt vedno zraven.

"Poleg tega hodita na različne tečaje za dojenčke in se dobivata z drugimi znanimi družinami, ki imajo prav tako otroke, da se lahko skupaj igrajo," je še razkril vir in poudaril, da so zelo priljubljeni tudi izleti v divjino.

Poroka in noč čarovnic

Prav v skladu z motom 'podeželski pridih je boljši od hollywoodskega glamurja' sta Mila in Ashton 4. julija organizirala svojo poroko, ki je bila pravo presenečenje.

Na dan ameriške neodvisnosti sta si usodni 'da' – obdana z divjimi jablanami – dahnila na ranču v kalifornijskem Oak Glenu, svati pa so prespali kar v šotorih. Sledili so seveda medeni tedni, ki sta jih preživela v narodnem parku Yosemite.

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da jima je družbo delala tudi Wyatt, ki jo je očka pogosto držal za roko in jo učil hoditi. Mila je kmalu po poroki svojemu soprogu namenila nekaj komplimentov:

"Moj mož je neverjeten oče. Ko sem rodila Wyatt, je rekel, da je dojenje moja povezava z njo in da si zato želi zamenjati prav vsako plenico," je razkrila in dodala, da gre njen izbranec, kadar sta kje v javnosti, z največjo lahkoto v žensko stranišče, kjer opravi dolžnost, ki jo označuje za svojo:

"Mislim, da nihče ne menjava plenic hitreje kot on."

Izvedeli smo tudi, da se je Ashton odlično pripravil na očetovsko vlogo, med drugim je prebral najbolje prodajane knjige o starševstvu.

Prvi praznik, ki ga je družinica praznovala skupaj, pa je bila lanska noč čarovnic. Seveda pri tem ni manjkalo zabave in smeha.

"Hčerkico sta tlačila v kostume za dojenčke in različna oblačila, kar se jima je zdelo izredno smešno," je takrat za E! News razkril vir.

Kljub temu da so fotografije simpatične družinice zelo redke, pa si lahko precej dobro predstavljamo, s koliko ljubezni je bilo v družini Kutcher-Kunis izpolnjeno minulo leto. Želimo jim, da bi bilo tako tudi v prihodnje.

Preberi še: Lena Dunham obtožena spolnega nadlegovanja sestre ali pa si oglej, kako je danes videti seksi sestra Carol iz Urgence.

Priporočamo tudi: Zvezdnice že nosijo kolekcijo Balmain X H&M - Te fantastične modne kose moraš videti!