Tako ljubka je hčerkica Ive Kranjc in Aljoše Bagole!

Aljoša Bagola je pred kratkim objavil čudovito fotografijo njegove ljubke hčerkice Sofie, ki ji je ob Mednarodnem dnevu deklet namenil prelep zapis na Instagramu. Poglej spodaj.

Tako ljubka je hčerkica Ive Kranjc in Aljoše Bagole! (foto: Instagram.com/@aljosabagola) Instagram.com/@aljosabagola
19. 10. 2017

Kreativec Aljoša Bagola in naša igralka Iva Krajnc z javnostjo delita ravno toliko zasebnosti, da nas ob branju zasrbi pod prsti v želji, da bi izvedeli še. Tako nas je pred kratkim Aljoša podražil s čudovito fotografijo (glej zgoraj) njune ljubke deklice Sofie in ji ob Mednarodnem dnevu deklet na svojem Instagramu namenil prelep zapis.

"Kot oče deklice si želim, da bi jo znal vzgojiti v močno, samozavestno osebo, ki zna prisluhniti drugim in sebi,"

je zapisal. Kako lepo, kajne?

Aljoša Bagola in družina

Če gre verjeti besedam, je Sofia prava energijska bombica.

"Blebeta kot raztrgan dohtar, poje, pleše, razgraja, ..." je malo nadobudnico opisala Iva in dodala, da kljub svojim rosnim štirim letom skupaj počnejo že pravzaprav vse mogoče. 

"Ko dežuje, radi spečemo pokovko in se ob risanki crkljamo na kavču. (smeh) Smejimo se, norimo. Aljoša igra na kitaro, Sofia pleše, jaz sem pa umetniška direktorica. (smeh) Radi smo zunaj na igralih, v peskovniku, po lužah, na izletu. Kdaj gremo radi v fino restavracijo, in to je za Sofio cel dogodek,” njihove skupne urice opisuje lepa igralka in obenem priznava, da z Aljošo razmišljata o novem družinskem članu.

Aljoša Bagola in hči Sofia

Na vprašanje o tem, ali si prav vsi predstavljajo, da bi se njihova družinica povečala, je le hudomušno zaključila, da Sofia tej ideji še ugovarja, a da jo bodo že prepričali.

Aljoša Bagola in hči Sofia

Včasih se čisto zares zdi, da Aljoša in Iva živita pravljico.

Ob laskavih komplimentih pred celo Slovenijo in lepih besedah, ki jih eden drugemu namenjata v intervjujih, bi si tudi težko mislili kaj drugega.

In ko sta tik pred poroko razkrila, kako sta se zaročila, smo ljubiteljice romantike nagnile glavo in spustile tisti značilen 'ja pa iiiiii'.

Če te zgodbe še ne poznaš, si jo lahko prebereš TU!

Iva Krajnc in Aljoša Bagola

Potem je prišla poroka in novinarji smo radovedno povpraševali o tem, kako je bilo in koga vse sta povabila. In čeprav je bil njun veliki dan na Krasu za medije pravo presenečenje, se je Iva v mesecih po njunem velikem 'da' le opogumila in ponudila nekaj drobtinic po čem vse si ga bosta zapomnila.

"Precej časa sva razmišljala o lokaciji. Najprej sva mislila poroko narediti v Prekmurju, pa sva si nato premislila in izbrala Kras. Ko sva prvič obiskala vilo Fabiani, sva takoj vedela, da je to to,"

je o odločitvi, da sta se poročila na Krasu nedolgo od tega povedala Iva in dodala, da se s podrobnostmi nista kaj veliko ukvarjala in podobno je bilo tudi z izbiro poročne obleke.

Aljoša Bagola in Iva Krajnc

"Vedela sva, da želiva preprosto poroko, in tega sva se držala tudi pri oblačilih. Obleko so mi prinesli na neko fotografiranje za poročno prilogo in bila mi je tako všeč, da sem jo kar kupila. Precej neromantično, vem," je dogodek komentirala Iva in obenem dodala, da sta z Aljošo kot jing in jang.

"Midve s Sofio kaos, Aljoša red," je v smehu povedala pred kratkim.

Pripravila Kaja Milanič
Fotografije: Instagram.com/@aljosabagola in Sašo Radej

Preberi še: Poglej, kako ljubko hči ima Anika Horvat in Tanja Žagar: Tako fantastično je videti komaj nekaj dni po porodu!

Priporočamo tudi: “Moški, ki te ima zares rad, te bo hotel imeti samo zase” (7 resnic o moških)