FOTO: Tako letos pustujejo slovenski estradniki

Če kaj, potem so znane Slovenke in Slovenci letos svojo kreativnost resnično spustili na plano!

FOTO: Tako letos pustujejo slovenski estradniki (foto: Instagram) Instagram
12. 2. 2018

1. Tara Zupančič

Voditeljica Tara Zupančič si je pred novo sezono oddaje Zvezde plešejo privoščila malce zabave v vlogi indijanske princese Pocahontas (glej fotografijo zgoraj).

2. Filip Flisar

Bodoča starša sta se udeležila pustne povorke v oblačilih medvedov, njuno dogodivščino pa je Filip objavljal na njegovem Instagram profilu. 

3. Tjaša Kokalj Jerala

Tjaša je prava mojstrica obraznih poslikav, zato njeno masko vsako leto z nestrpnostjo pričakujemo. Tjaša tudi letos ni razočarala, saj je v družbi oblikovalke nakita Katje Koselj pričarala prelepo masko 'bambija'.

4. Eva Ahačevčič Pakiž

Manekenka in sveže pečena mamica se je s hčerkico Milo fotografirala v kostumu zajčka, trenutek iz zasnežene pravljice pa je obljavila v svoji Instagram zgodbi.

5. Ines Erbus

Pustno soboto je Ines preživela na odru, za pustno zabavo pa se je spremenila v zapeljivo stevardeso Erbus-lines!

6. Ana Klašnja

Baletka in svežepečena mamica malemu Jaši je svoje prigode v kostumu mame račke obeležila na Instagramu. Nam se zdi zelo simpatična!

7. Manca Špik

Pustni vikend je na nastopih preživela tudi Manca Špik, pardon, indijanka Manca Špik. Svojo veličastno masko je objavila tudi na Instagramu. Lepa, kajne?

8. Nina Šušnjara

Modna oblikovalka se ni odločila za nobeno drastično spremembo, je pa na Instagramu objavila fotografijo s kratko svetlo lasuljo.

 

A post shared by Nina Susnjara (@ninasusnjara) on

9. Alya

Tudi Alya je pust preživela na odru, le da je tokrat svoje stavke zaključevala z arrrrrr ... saj veš, kot piratka! Arrrr ...

 

A post shared by ALYA Music Artist (SLO) (@alyamusic) on

10. CoolFotr (mala Sia)

Čeprav vloger Jani ni razkril svoje pustne maske, je na Instagramu objavil to ljubko fotografijo njune male deklice Sie, ki si je za ta dan dovolila biti Pika Nogavička.

 

A post shared by Cool Fotr (@coolfotr) on

11. Tanja Žagar

Tanja Žagar je letos obudila aktualno tematiko, in se preoblekla v nosečnico. Člani njenega banda so bili otroci, Tanja pa se je v čevlje mlade mamice preobula tako za pustni vikend, kot tudi v resničnem življenju!

 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on

Fotografije: Instagram

Preberi še: FOTO: Zgodila se je svetovna premiera 50 odtenkov svobode (50 Shades Freed)

Priporočamo tudi: Dekle Luke Dončića je ostriglo svoje dolge lase! Preveri, kako je videti zdaj!