Tako je Kate Beckinsale potrdila ločitev

Še pred kratkim so bile govorice o razpadlem zakonu Kate Beckinsale in Lena Wisemana res samo govorice, zdaj pa se zdi, da je igralka potrdila ločitev. Lepotica se je na rdeči preprogi namreč prvič po dolgem času pojavila brez poročnega prstana.

Tako je Kate Beckinsale potrdila ločitev (foto: Profimedia) Profimedia
9. 12. 2015

Nad svojim zakonom je očitno obupal še en hollywoodski sanjski parček – angleška igralka Kate Beckinsale ter ameriški režiser, scenarist in producent Len Wiseman.

Sicer se je že večkrat špekuliralo o tem, da je zakon 42-letne lepotice s filmskih platen in ravno tako 42-letnega filmskega ustvarjalca po 11 letih razpadel, a zdaj se zdi, da je konec njune ljubezenske zgodbe tudi potrjen.

Res je, da domnevne ločitve ni komentiral noben od vpletenih in da se tudi njun predstavnik (še) ni oglasil, a znano je, da včasih dejanja povedo več kot tisoč besed. In pred kratkim sta oba tiho, brez besed potrdila ločitev.

Imata oba že nova partnerja?

Len je to storil tako, da se je v javnosti odlično razpoložen pojavil s 24-letnim modelom CJ Franco, Kate pa je medtem v Pragi snemala peti del filma Podzemlje. Len in CJ naj bi se skupaj noro zabavala v priljubljeni losangeleški restavraciji The Nice Guy, v kateri sta vztrajala do dveh ponoči.

Filmar je očitno podlegel čarom ljubke rjavolaske, ki ni le rosno mlada, ampak se na Facebooku zelo rada predstavlja kot velika zapeljivka.

Kate mu je udarec vrnila tako, da se je na londonski prireditvi Evening Standard Theatre Awards pojavila vsa žareča, kot da ne bi imela prav nobenih težav.

Zablestela je v večerni obleki Alberte Ferretti, navzočim pa je pozornost zbudilo nekaj povsem drugega. Opazili so namreč, da zvezdnica ni nosila svojega doslej najpomembnejšega kosa nakita – poročnega prstana.

Kate

Po številnih govoricah o ločitvi je Kate prav gotovo pričakovala, da bodo vse oči uperjene v njen prstanec, zato je z odločitvijo, da se bo na omenjeni prireditvi pojavila brez poročnega prstana, pravzaprav potrdila ločitev.

Tega pa ni storila le s tem, da se je na rdeči preprogi pojavila brez moža in poročnega prstana, ampak tudi s tem, da se je v javnosti srečna pokazala z drugim.

Paparaci so jo v avtu namreč zasačili s privlačnim neznancem, ki se mu je zadovoljno nasmihala in ga nekaj časa celo držala za roko! Seveda ji je spremljevalec naklonjenost vračal, zato je kmalu postalo jasno, da sta preživela lep večer v dvoje.

Je bil to njen novi ljubimec? Partner? Prijatelj? Morda pa je hotela z njim le vrniti udarec Lenu, ki se je v javnosti kazal z mlado lepotico?

Kakorkoli že, ali se bo iz tega razvila velika ljubezen ali ne, bo pokazal čas, za zdaj je jasno le to, da se Kate in Len žal ne bojujeta za svoj zakon, da sta se sprijaznila z ločitvijo in da nobenemu od njiju zaradi tega ni hudo.

Ločitev brez drame

Po poročanju ljudi, ki so jima blizu, sta se Kate in Len, ki sta se leta 2003 spoznala na snemanju skupnega filma Podzemlje, leto dni pozneje pa si na skromni slovesnosti v losangeleški četrti Bel Air dahnila usodni da, razšla že pred nekaj meseci, in to povsem brez prepirov.

"Še vedno sta prijatelja in še vedno skupaj preživljata čas, kadar je Kate v Los Angelesu. Nobene drame ni, to ni njen stil. Oba imata zapletena delovna razporeda in zaradi tega sta se preprosto odtujila," je pojasnil vir.

Menda sta oba tako zelo zaposlena, da se v zadnjem času skoraj nič nista videla, kar za ljubezenski odnos seveda ni najbolj ugodno in spodbudno, še posebno ne v primeru zakonske krize.

Zvezdnika skupnih otrok sicer nimata, je pa Len očim 16-letne Lily Mo Sheen, ki jo je Kate povila v razmerju z nekdanjim fantom, štiri leta starejšim valižanskim igralcem Michaelom Sheenom, ki ga je ljubila med letoma 1995 in 2003.

Kate

Mimogrede, pri Michaelu je šlo za ljubezen na prvi pogled in že kmalu po začetku razmerja sta zaživela pod isto streho. Kate je nekoč celo izjavila, da je bila zaradi tega, ker je Michael ni zaprosil, kar nekoliko v zadregi, da pa je imela tako in tako ves čas občutek, kot bi bila poročena. Na neki način se zdaj torej ločuje že drugič.