TAKO je videti Katarina Benček popolnoma brez ličil!

Katarina Benček velja za eno tistih deklet, ki so vedno kot iz škatlice. Tu je zato eden redkih trenutkov, ko lahko Katarino ujameš popolnoma brez ličil!

TAKO je videti Katarina Benček popolnoma brez ličil! (foto: Instagram.com/@_reenah_) Instagram.com/@_reenah_
1. 5. 2018

Katarina je velika navdušenka nad ličenjem, zato ne preseneča, da so njeni izgledi vedno na mestu, kar še posebej velja za njene Instagram fotografije. 

V spodnjem video posnetku je sicer razkrila, kako njene Instagram fotografije nastanejo, obenem pa je pokazala tudi svoj 'pravi' obraz, ko se je pred kamero zjutraj znašla popolnoma brez ličil.

Kako izgleda Katarina brez ličil, si poglej na začetku spodnjega posnetka:

Kot je zapisala v videoposnetku, je za 'make-up' in pričesko porabila pičlih 15 minut, kot je pred časom povedala, pa se njenim veščinam v hitrostnem ličenju čudijo skoraj vse kolegice. No, na video njenega lepotnega ustvarjanja pa bomo morali še malce počakati.

Sicer pa je Katarina o svojem pogumnem dejanju, da je pred kamero stopila popolnoma brez ličil, povedala, da se ji to ne zdi prav nič kaj takšnega. Ličila ima, kot pravi, zelo rada, vendar s tem ne pretirava, prav tako pa si med tednom veliko raje kot kakšno dodatno minuto pred ogledalom, privošči v postelji, saj se z ličili raje ukvarja na delovnem mestu.

Kakšen je pa tvoj lepotni ritual? Zapiši nam v komentar!

Fotografije: Instagram.com/_reenah_

Preberi še: Ljubezen po domače: tega o udeležencih (skoraj) zagotovo še ne veš!

priporočamo tudi: Grrr... To pomlad NUJNO preizkusita TEH 30 seks trikov!