Tako David Beckham spravlja v zadrego svoje otroke

Upokojeni 39-letni angleški nogometaš David Beckham je pred kratkim gostoval v priljubljenem ameriškem pogovornem šovu Jimmy Kimmel Live! in ob tej priložnosti se mu je jezik kar precej razvezal.

Tako David Beckham spravlja v zadrego svoje otroke (foto: Profimedia) Profimedia
10. 2. 2015

Med drugim se je razgovoril tudi o zasebnem življenju, natančneje o odnosih s svojimi štirimi otroki, ki jih (namerno) spravlja v zadrego s svojim pretirano skrbnim in čustvenim vedenjem v javnosti, in razkril, da ga komaj triletna hčerkica Harper Seven kliče debelinko.

Harper

"Ko sem Harper pred kratkim okopal in nato ovil v brisačo, se je obrnila proti meni in mi rekla: 'Očka, zelo te imam rada, a mi nisi všeč, ker si tako debel.' Do takrat si sicer nisem mislil, da sem debel, ampak ..." je v smehu razkril zvezdnik in seveda navdušil tako občinstvo v studiu kot gledalce pred malimi zasloni.

Ne sme ga pripeljati do šole

V nadaljevanju oddaje je David pojasnil, da se njegov svet – odkar se ne ukvarja več s profesionalnim igranjem nogometa – bolj ali manj vrti le še okoli otrok in skrbi zanje.

"Postal sem taksist, začenjam že ob sedmih zjutraj. Od sedmih jih razvažam in imam štiri postajališča, štiri različne šole. Če sem povsem iskren, je to zame pravzaprav sijajno. Sijajno je namreč biti doma in preživljati čas z njimi, sijajno je celo biti njihov voznik. Najmlajšemu otroku je všeč, da ga vozim v šolo, po drugi strani pa Romeo ...

Romeo

Star je 12 let, ravno je vstopil v pubertetniško obdobje, in ko ga odložim pred šolo ter nameravam poljubiti, se le obrne stran. Pozneje, ko pridem ponj, pa ga objemam in poljubljam pred prijatelji," je razkril David, ki se seveda zaveda, da svojega drugorojenca s tem sramoti pred prijatelji.

Cruz

Kako v zadrego spravlja Cruza Davida, ki bo 20. februarja dopolnil okroglih deset let, sicer ni razkril, je pa zato povedal, kakšen odnos ima s svojim najstarejšim otrokom, 15-letnim Brooklynom Josephom.

Brooklyn

"Moj najstarejši sin Brooklyn, ki bo marca dopolnil 16 let, mi reče: 'Oči, parkiraj za vogalom.' In potem gre iz avta dejansko za vogalom, nato pa pešači do šole. Prav zaradi tega sem ga pred kratkim zbadal tako, da sem se vozil ob njem, odprl okno in zavpil: 'Brooklyn, rad te imam!' Pred kratkim jim je Victoria sicer povedala, da imajo zelo kul očeta, a ni veliko pomagalo," je obrazložil priljubljeni zvezdnik.