O, š*t! Tajči po mnogih letih molka razkrila grozljive podrobnosti: "Bila sem posiljena" (VIDEO)

28. 9. 2023

Ob poslušanju njene tragične zgodbe se nam je trgalo srce. 💔

Le kdo ne pozna pevke Tajči, ki je na Evroviziji Jugoslavijo zastopala z ikonično pesmijo Hajde Da Ludujemo?

Tatjana Matejaš Cameron je bolj znana pod imenom Tajči, pred nekaj leti pa je veljala za eno največjih pevskih zvezd. Sedaj že desetletja živi v Ameriki, a večkrat izpostavi, da rodne Hrvaške ni pozabila.

V Ameriko se je preselila v nemirnih časih razpadanja Jugoslavije. Kljub zvezdniškem statusu doma ji tam na začetku ni bilo postlano z rožicami, je večkrat povedala v intervjujih. Tajči ima z možem, ki je žal že preminil, kar tri sinove - Evana, Danteja in Blaisa. 

Poglej, kako Tajči izgleda danes, na fotografiji pa so še vsi njeni sinovi ter njena mama:

"Tako je videti popolna sreča: moja mama in moji otroci na enem kraju, in to na zelo posebnem kraju," je pripisala ob fotografiji, ko so na Korčuli s sinovi obiskali njeno mami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

Pred kratkim je bila pevka gostja Tatjane Jurić v podkastu Skip or Beep, bravo! Radio.

Med pogovorom je razkrila veliko težkih trenutkov v svojem življenju, na koncu pa je še pojasnila, zakaj je pravzaprav odšla v Ameriko, ko je bila ravno na vrhuncu slave.

Tajči je v pogovoru razkrila, da je bila v najstniških letih posiljena. Dejala je še, da se je več let po tem dogodku borila, da bi se ponovno vzljubila in si povrnila samozavest. "Rekla si, da si posiljevalcu že davno odpustila, sebi pa dolgo časa nisi mogla. Na kakšen način si to predelala?" jo je vprašala voditeljica.

"Nisem imela orodja za to, to je bila težava. Okolje in čas sta me sprogramirala tako, da sem to potlačila globoko vase. Moja babica mi je rekla, da bom to odnesla v grob. Zato sem se odločila, da tega ne bom nikomur povedala, ampak bom to skrivnost odnesla v grob," je odgovorila Tajči.

"Tudi mami nisi povedala?" je nadaljevala voditeljica. "Niti njej ne. Če bi ji povedala, me ne bi nikamor pustila same, niti na telovadbo. Strah me je bilo povedati, saj sem jo hotela zaščititi. Kako naj nekaj tako groznega povem mami? Srce bi ji počilo …" ji je odgovorila glasbenica.

Celotnemu pogovoru prisluhni tukaj:

Tatjana je še razkrila, da moškega, ki jo je posilil, ni nikoli prijavila, pri tem pa priznala, da sploh ne ve, če je ta oseba še živa. 

Morda te še zanima: Prdiš pred partnerjem? Ne boš verjela, kaj naj bi to razkrivalo o vajinem razmerju 😂

Preberi tudi: Pa ne nooo! Bine Volčič zapušča šov MasterChef - in to je razlog, zakaj 😥

Fotografije: POP TV, Screenshot/Youtube

BONUS EPIZODA: Prisluhni pogovoru s Tjašo Hrovat Steklaso v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju