Tadej Pišek (Reka ljubezni): Vsi vemo kakšen je kot Rok, pa že veš, kaj počne sicer?

Mimogrede, pokomentiral je tudi Rokove ljubosumne izpade, s katerimi ima skupnega ...

Tadej Pišek (Reka ljubezni): Vsi vemo kakšen je kot Rok, pa že veš, kaj počne sicer? (foto: POP TV) POP TV
24. 1. 2018

... bolj malo! 

"Tadej je v resničnem življenju precej drugačen kot Rok. Včasih še jaz ne razumem tega lika ... (smeh)," je namreč povedal novinarki revije Jana in dodal, da so snemanja z Laro sicer pravi balzam za dušico.

"Z Laro se imava super. Imela sva se rada že pred Reko ljubezni, zdaj pa to izkoriščata še Rok in Irena."

Ljubezen na prvi pogled? Da ali ne?

"Verjamem, da lahko nekdo nekoga na prvi pogled popolnoma omami, ga očara, obnori. Verjamem pa tudi, da je za trdno zvezo treba vložiti veliko truda, ki pa se tisočkrat povrne," je povedal Tadej, ki pa je, vsaj po zadnjih informacijah, oddan.

No, nič zato! Še vedno ga lahko (brez slabe vesti) spremljamo na malih zaslonih, saj se spomladi Reka ljubezni vrača z novimi nadaljevanji. Se še katera veseli ... Roka? ;)

Zato, da ga danes s takšnim veseljem spremljamo ob igri pa je zaslužena bogata gledališka pot, saj se je nad odrsko čarovnijo navduševal že kot otrok. 

"Kot otrok sem ogromno hodil v Slovensko mladinsko gledališče, njihove predstave sem požiral z odprtimi usti, čeprav sem le redkokdaj razumel vsebino. Njihova estetika me je začarala in me vedno znova poskrkala vase, neskočno sem si želel nekoč stopiti na njihov oder."

"Za zdaj se mi ta želja še ni uresničila (smeh)," je novinarki zaupal Tadej in dodal, da njegova igralska kariera v preteklosti sicer ni bila prva izbira, ko je razmišljal o prihodnosti. 

"Se pa nikoli ne zanašam na plan B, verjamem v to, da se s trdim delom, pozitivnim pogledom na svet in kančkom sreče v življenju vse nekako poklopi," še pravi.

Fotografije: POP TV

Preberi še: Triki z aspirinom, ki bi jih morale poznati vse ženske! (OMG, kakšni rezultati!)
 Priporočamo tudi: Tjaša Kokalj navdušuje z novo pričesko - poglej, kako je videti!