Tadej Pišek (Reka ljubezni) spregovoril o snemanju vročih poljubov z Laro Komar

Tadej Pišek se je po krajšem predahu za serijo Reka ljubezni vrnil v lik Roka. Z javnostjo je delil svoja občutja in izkušnje s snemanja.

Tadej Pišek (Reka ljubezni) spregovoril o snemanju vročih poljubov z Laro Komar (foto: Instagram.com/@tadej_pisek) Instagram.com/@tadej_pisek
10. 9. 2018

V intervjuju, objavljenem v aktualni številki revije Nova, je Tadej Pišek spregovoril o snemanju poljubov s soigralko Laro Komar.

"Verjetno je igralstvo edina služba na svetu, kjer se lahko brez slabe vesti poljubljaš z veliko dekleti in ti za to še plačajo.

Včasih je pri teh intimnih scenah prisotna celotna filmska ekipa s kamerami, včasih pa 500 gledalcev v dvorani, a prizor moraš odigrati intimno in ljubeče. Ampak to je edini del in izziv našega poklica.

Jaz s tovrstnimi prizori nimam težav, tako da pri snemanju in igranju intimnih prizorov nikoli ni bilo treme, napetosti ali nejevolje.

To je ključno, da lahko prizor zaživi," je Tadej odgovoril na vprašanje, če so tudi njemu, kot številnim igralcem, na snemanju najtežji poljubi.

"V tem času ste dodobra spoznali 'svojo izbranko, lepo Ireno'. Je težko preklopiti med igro in ljubeznijo, ki vas čaka doma," je Tadeja vprašal novinar naše medijske hiše.

Igralec je odgovoril, da je igralstvo njegov poklic, da je igralec, ki igra različne vloge. Povedal je, da je Rok eden izmed likov, ki so mu bili zaupani, da pripoveduje njihovo zgodbo.

"Če je Rok zaljubljen v Ireno, to ne pomeni, da je Tadej zaljubljen v Laro. S preklapljanjem med delom in zasebnim življenjem nimam težav," je še povedal iskreno.

Za aktualno številko Nova pripravil Alesh Maatko
Za splet priredila Ana Murn
Fotografije: Pop TV

Preberi še: To, kar najprej vidiš na TEJ fotografiji, razkriva tvojo pravo osebnost

Priporočamo tudi: Kako biti privlačna kot Meghan Markle? Upoštevaj 1 pravilo v življenju!