Tadej Pišek (Reka ljubezni) o nevšečnostih med snemanjem ljubezenskih prizorov med Rokom in Ireno

Nujno branje! Razkrivamo tudi, kako se igralca Lara Komar in Tadej ujameta v resničnem življenju.

Tadej Pišek (Reka ljubezni) o nevšečnostih med snemanjem ljubezenskih prizorov med Rokom in Ireno (foto: POP TV) POP TV
23. 11. 2017

Serija Reka ljubezni (v katero smo se, mimogrede povedano, čisto zaljubili) že od septembra vstopa v domove igralcev. Pred kratkim so ustvarjalci proslavili rekordno gledanost, ki je potrdila, da Slovenci radi gledamo domačo produkcijo. Predvsem zgodbe, ki se dogajajo tukaj in zdaj.

Prav te občutita Tadej Pišek (Rok) in Lara Komar (Irena), glavna lika serije, s katerima je novinarka naše hiše pred časom spregovorila.

Nevšečnosti med snemanjem

Lara in Tadej pravita, da sta se odlično ujela na snemanjih prizorov televizijske nadaljevanke Reka ljubezni.

Jih je pa en dan na snemaju spremljalo kar nekaj nevšečnosti - natančneje, ko so snemali ljubezenski prizor med Rokom in Ireno. "Zakaj je bilo potrebno ponavljati," je novinarka vprašala Tadeja.

"Ker so se očitno tisti dan vse letalske linije preusmerile čez Krko in je zvok letala zmotil skoraj vsako ponovitev prizora. Ko pa se je letalski promet končno umiril in smo hoteli hitro posneti prizor, se je mimo pripeljal gospod s traktorjem,"

je povedal simpatični igralec.

Tadej Pišek in Lara Komar

Se tudi ti sprašuješ, kako se Lara in Tadej razumeta v resničnem življenju?

"Ireno sem takoj vzljubila, in ko sem izvedela, da bo mojo ljubezen igral Tadej Pišek, mi je postalo jasno, da bom še toliko bolj vzljubila celotno zgodbo," je odgovorila Lara Komar, ko jo je novinarka vprašala, kako se znajde v njegovi bližini.

"Tadej je lep," pravi. Ja, in mi se bolj ne bi mogle strinjati! "Je prijazen, zelo radodaren in topel človek. Na snemanju se razumeva, si zaupava in se tudi veliko smejeva. Torej ja, njegova bližina mi je dragocena."

Lara in Tadej

Sicer pa sta Lara in Tadej skupaj zaigrala že v številnih odrskih predstavah.

"Tadej je super soigralec, skupaj zelo dobro delava, se poslušava in si izmenjujeva mnenja in nasvete. Zelo mi je všeč, da če se včasih zgodi, da mogoče drugače gledava na neko situacijo ali prizor, postane tudi konflikt zelo konstruktiven in svobodno izražava svoje misli."

"Pa še to! Če imam rada Ireno, imam Roka še raje!"

Lara pravi, da ima rada Ireno …

"Irena je nasmejana, močna, romantična duša, ki živi življenje z odprtim srcem. Zna poslušati in pomagati, je poštena, sledi čustvom. V njej je še ves svet lastnosti in počasi jo spoznavam, tako kot iz dneva v dan tudi samo sebe.

Življenje te postavlja v različne položaje in vsakič, ko je za tabo neka izkušnja, imam občutek, da sem odkrila nekaj novega ne samo zunaj, ampak tudi znotraj sebe.

In zdaj na moji poti koraka tudi Irena in deliva izkušnje. Meni je lepo. Rada jo imam," pove Lara o liku Irene in o skupnih točkah, ki jih imata.

"Pa še to! Če imam rada Ireno, imam Roka še raje!" je iskrena Lara.

Lara Komar

Lara je sicer v resničnem življenju poročena in ima dva sinova, ki mamico vestno spremljata na televiziji.

"Je res, da poljubov in ljubezenskih prizorov ne gledata, mislim, da sta še premajhna za to," je o malčkih povedala Lara. "Davide pa je najboljši sopotnik, ki bi si ga lahko zaželela," razkriva mlada in nadvse simpatična igralka o delčku svojega zasebnega življenja.

Kaj pa skrivnostni deli snemanja?

Ko je novinarka radovedno vprašala Roka, če nas lahko popelje v kakšen skrivnostni del snemanja (pri tem je mislila predvsem na romantične prizore, ki jih igrata z Laro), je ta odgovoril:

"Dogajanje v seriji naj ostane skrivnost, ki se razkriva počasi, da gledalcem ne pokvarimo presenečenj. Lahko razkrijemo to, da se skoraj vse scene v hišah snemajo v studiu, in ne v resničnih hišah na Krki. Vse te prostore, ki jih ljudje lahko vidijo na televiziji, imamo sezidane v studiu."

Članek je bil objavljen v reviji Lea
Za splet priredila A. H. P.

Preberi še: Poglej, kako prisrčno je Chrissy Teigen oznanila, da je ponovno noseča! in Tako (seksi) je videti Luka Pečar Pahor, sin našega predsednika!

Priporočamo tudi: "Namesto brivske kreme uporabi balzam za lase!" (+4 napotki profesionalke, kako si obriti bikini)