Tadej Pišek (Reka ljubezni) je končno pokazal svojo srčno izbranko

Poletni dopust je očitno čas, ko bodo znani Slovenci pokazali svoje srčne izbranke.

Tadej Pišek (Reka ljubezni) je končno pokazal svojo srčno izbranko (foto: Mihaela Margan Kocbek) Mihaela Margan Kocbek
10. 8. 2018

Pred nekaj dnevi smo na naši spletni strani pisali, da je Tim Kores - Kori na svojem Instagram profilu pokazal svojo boljšo polovico (več o tem izveš TUKAJ), in med iskanjem zanimivih počitniških fotografij znanih slovenskih estradnikov in estradnic, smo še pri nekomu odkrili fotografijo s srčno izbranko.

Tadej Pišek, ki ti bo verjetno bolj znan kot Rok iz serije Reka Ljubezni, je glede svojega zasebnega življenja zelo skrivnosten. Simpatični igralec, ki verjame v ljubezen na prvi pogled in pravi, da ga le ta popolnoma očara in obnori, je že nekaj časa srečno oddan.

Nikoli pa nismo izvedeli, kdo je pravzaprav dekle, ki je ukradlo njegovo srce, vse dokler nismo na njegovem Instagram profilu odkrili prikupnega selfija (slika spodaj!). Na njej je bila označena uporabnica @vili876 oziroma Vilja Lukan.

 

A post shared by Tadej Pišek (@tadej_pisek) on

Kdo je Vilja Lukan?

Ugotovili smo, da gre za hčerko znanega pesnika, dramaturga in publicista Blaža Lukana. Vilja sicer ni vstopila v igralski svet kot Tadej, ampak sta jo bolj privabili etnologija in kulturna antropologija.

Tudi ona je na svojem profilu delila simpatično fotografijo, iz katere smo lahko izvedeli, da parček dopustuje na Sardiniji, saj je pod fotografijo navihano zapisala:

"Najlepši pogled na Sardinijo. :)"

 

A post shared by Vilja Lukan (@vili876) on

Glede na to, da se jeseni začenja že tretja sezona serije Reka Ljubezni (več podrobnosti si lahko prebereš v tem članku), verjamemo, da bo Tadej s svojo izbranko maksimalno izkoristil svoj dopust, mi pa upamo, da bo objavil še kakšno novo skupno fotografijo. ;)

Fotografije: Mihaela Margan Kocbek, Instagram.com/@vili875, Instagram.com/@tadej_pisek

Preberi še: FOTO: Zakaj je ta mlada mamica tako razburila splet?

Priporočamo tudi: Uboga Meghan Markle! Družina ji povzroča NOVE TEŽAVE …