Ta mesec obožujemo ... Michaela Bubléja

Ja, tudi nam je všeč. Celo tako zelo, da ga moramo poslušati v živo na koncertu, ki bo 6. novembra v ljubljanskih Stožicah. Predstavljal bo svoj zadnji album To Be Loved in šarmiral s seksi glasom.

“Padam na 
samozavestna 
dekleta!” (foto: Getty images) Getty images
1. 11. 2014

Najbolj ti ležijo ljubezenske pesmi, prva pesem na zadnjem albumu pa je malce bolj jezne narave. Kako to?

Znan sem po tem, da pojem le o tem, kako je še nisem spoznal in kako jo bom ljubil za vedno. To pesem pa sem napisal za nekoga, ki se ne počuti dobro v zvezi, saj njegov(a) punca/fant z njim ravna res bedno. Pravzaprav sem hotel povedati: Pustila si me, mi zlomila srce in iskreno rečeno – življenje je veliko boljše brez tebe. Res smešno, ker slišim veliko žensk reči: "To je moja pesem! Bila sem z nekim kretenom, ki je ..."

Je ta album drugačen od drugih?

Včasih se počutim kot Benjamin Button. Imam kar nekaj izkušenj s koncertov, ko so ljudje skoraj spali med mojo glasbo in ne bi opazili niti, če bi nehal peti. Počasi pa se ta slika spreminja – vedno več ljudi razume moj humor, in kaj želim sporočiti svetu. Zato sem tudi želel s tem albumom pokazati nekaj več. Pri tem sem tvegal in zdi se mi, da je rezultat dober.

Kaj se skriva za podobo prijaznega fanta?

Pravzaprav sem čisto običajen tip. Ne bom rekel, da sem bil kdaj bad boy, ker to ni res. Nikoli nisem bil mačo, je pa res, da sem bil v preteklosti pogosto lahkomiseln, kar se tiče ljubezni. Seveda karma poskrbi za vse, vse se vrača, vse se plača, tudi meni je neka punca pošteno zlomila srce. In to je bil trenutek, ko sem moral nekaj spremeniti. Ugotovil sem, da se nisem cenil, priznal sem si nekaj stvari, predvsem pa se sprijaznil, da preteklosti ne morem spremeniti, kaj šele napovedati prihodnosti, zato je pomembno, da živim v tem trenutku.

Kaj najbolj ceniš pri ženskah?

Padam na samozavestna dekleta. V bistvu sem z njimi kar obkrožen. Sem pravo nasprotje fantov, ki se počutijo negotovo v njihovi družbi, sam se z njimi počutim varnega. Tako kot pri moji ženi [igralki in modelu Luisani Lopilato]. Njena služba jo izpopolnjuje in je zanjo zelo pomembna. In kamorkoli greva, jo ljudje obožujejo, celo bolj kot mene. To se mi zdi super!

Prevedla in priredila: Lola Agnič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri