Sylvester Stallone res ne spada med najbolj čedne moške, a njegove hčerke so prave lepotice!

Sylvester Stallone se ima poleg filmov pohvaliti tudi s svojim podmladkom! Samo poglej, kako krasne in postavne hčerke ima.

Sylvester Stallone res ne spada med najbolj čedne moške, a njegove hčerke so prave lepotice! (foto: Profimedia) Profimedia
20. 11. 2018

Verjetno ni med nami nikogar, ki ne bi poznal znamenitega igralca Sylvestra Stallona, nekoliko manj znane pa so njegove tri hčerke ... Vsaj zaenkrat.

Sophia Rose, Sistine Rose in Scarlet Rose so se Stallonu rodile v njegovem tretjem zakonu z Jennifer Flavin, s katero sta poročena že od leta 1997.

Te tri majhne punčke ...

... so danes zrasle v čudovita dekleta, ki so nas pustila odprtih ust!

In vse tri se lahko že pohvalijo z manekenstvom.

22-letna Sophia je kljub svojim rosnim letom pred kratkim sodelovala kot sodnica pri svetovno znani oddaji Project Runaway, skupaj z 20-letno sestro Sistine pa sta že posneli tudi kampanjo za modno znamko Dolce & Gabbana.

Dobro leto nazaj pa so vse tri postale obraz avstralske znamke The Daily Edited.

16-letna Scarlet se lahko pohvali tudi s svojo prvo igralsko vlogo, saj je leta 2014 skupaj z očetom zaigrala v filmu Reach me.

Kljub temu da so vse tri sestre okusile, kako je biti v modni industriji, pa je Sistine tista, ki gre najhitreje po maminih stopinjah manekenke. Namreč pri svojih 20. se lahko že pohvali s podpisano pogodbo z agencijo IMG models, prav tako pa se je že pojavila v reviji Teen Vogue.

No, dekleta pa niso samo lepa, ampak imajo očitno tudi smisel za humor, kar dokazuje spodnja fotografija:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

"Pomagam očetu pri njegovem bolečem grlu na očetovski dan," je Sistine hudomušno zapisala pod njo.

Kot že rečeno, je zakon z Jennifer Sylvesterjev tretji, iz prejšnjega (drugega) zakona z Brigitte Nielsen ima še enega sina, Seargeoha, ki se je očetu pridružil v filmu Rocky II, v prvem zakonu pa je z Sasho Czack dobil sina Saga, ki je med drugim z očetom zaigral tudi v filmu Rocky V, a je na žalost leta 2012 zaradi bolezni koronarnih arterij preminil.

Pripravila: Nika Švajncer

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Si vedela, da ima Meghan Markle v resnici zeloooo kodraste lase? Našli smo fotke!

Priporočamo tudi: Teja Perjet (Cool Mamacitaa) posnela serijo vročih fotografij s sporočilom, ki bi ga morale prebrati vse ženske!