Si vedela, da so VSI TI zvezdniki s seksom počakali do POROKE?

Ammm ... En parček (ja, parček!) te bo zagotovo presenetil! 😳

Si vedela, da so VSI TI zvezdniki s seksom počakali do POROKE? (foto: Profimedia) Profimedia
17. 6. 2022

Slavni so običajno glede svojega spolnega življenja precej zadržani, a kadar beseda nanese na celibat, so nekateri precej bolj pogumni.

100 % celibat

Jessica Simpson

Jessica je priznala, da je bila pred pogovorom s partnerjem Nickom Lacheyjem zelo živčna, saj ni vedela, kako bo sprejel. "Ustavil se je in si vzel čas, da je vse skupaj dojel. Mislila sem si: 'V redu, Jessica, ta vlak je odpeljal.' 'Spoštujem to,' mi je naposled rekel. 'Hvala, da si mi povedala,'" je zapisala v svoji knjigi Open Book.

Adriana Lima

"Seks je za po poroki. Spoštovati mora, da je to moja izbira. Če tega spoštovanja ni, pomeni, da si me ne želi," je Adriana razkrila za GQ.

Kevin Jonas

Bratje Jonas so sloveli po tem, da so večino svojega najstništva nosili 'prstane čistosti'. Medtem ko sta Nick in Joe svoja prstana naposled snela, pa je najstarejši Kevin s seksom počakal vse do poroke z ženo Danielle leta 2009. "Poročil bi se lahko dan po zaroki. Skoraj sva že čisto ponorela od čakanja," se je pošalil za revijo People.

Jordin Sparks

Jordin je odraščala v zelo verni družini, kjer se je zaobljubila, da bo v celibatu do poroke. Tega se je tudi držala, in sicer vse do leta 2017, ko se je zaobljubila svojemu možu Dani Isaiahu. "Svoje duše ne želim razdeliti med mnogo različnih moških – sebe želim dati pravemu moškemu na pravo noč, in to je moja poročna noč," je povedala za Celebs Now.

15 temačnih skrivnosti, za katere porno indrustrija ne želi, da bi jih vedeli (GROZNO!!)

Nov začetek

Justin in Hailey Bieber

Justin naj bi bil v prostovoljnem celibatu že več kot leto dni, preden sta s Hailey začela razmerje. Nato sta se odločila, da bosta to skupaj nadaljevala do poroke. "Mislim, da lahko seks povzroči veliko bolečine. Včasih ljudje seksajo, ker se ne počutijo dovolj dobre in ker se ne cenijo dovolj, in to velja tako za ženske kot za moške. Ker sem resnično verjel, da je tako bolje za stanje mojega duha, sem se s tem strinjal. In verjamem, da me je bog blagoslovil tako, da mi je poslal Hailey," je za Vogue povedal Justin.

Mariah Carey in Nick Cannon

Mariah in Nick sta se prav tako odločila, da bosta s seksom počakala do poroke (skupaj sta bila le dva meseca, preden sta se poročila), zaradi česar naj bi po njenih besedah bilo vse skupaj še bolj posebno. "Oba imava podobna prepričanja in sva preprosto menila, da bo veliko bolj posebno, če bova počakala do poroke. In je tudi bilo," je povedala za Mirror.

Ciara in Russell Wilson

Par se je na začetku zveze leta 2015 zaobljubil, da bosta s seksom počakala do poroke. "Resnično verjamem, da ko se osredotočiš na prijateljstvo, imaš priložnost zgraditi močne temelje za razmerje – in enkrat, ko veš, da sta zares dobra prijatelja ter sta na isti valovni dolžini, kjer si delita enake vrednote in pogled na svet, je to osnova za skupno življenje," je Ciara razkrila za Cosmopolitan.

Zdaj je znano, da Hajdi in Anže ne živita sama, ampak s parom, ki si ga spoznala v oddaji