Steven Tyler je zaradi droge skoraj bankrotiral

Tyler je priznal, da je za snifanje kokaina in heroina zapravil spektakularnih 20 milijonov dolarjev in skoraj bankrotiral.

9. 5. 2011

Pevec skupine Aerosmith, Steven Tyler, ki ima 62 let in je letos v vlogi sodnika na televizijski oddaji Ameriški idol, je povedal, da je mamila jemal tudi na oder.

"Za mamila sem zapravil 20 milijonov. Posnifal sem svojega porscheja, letalo, celo hišo. Brez mamil in alkohola nisem zdržal niti med koncerti, hranil sem jih v notranjosti bobna in jih užival s kokakolo in viskijem," je priznal Tyler.

"Ne vem, kako da nisem do zdaj že nekajkrat umrl."

Rok zvezdnik je povedal tudi, da se je šele pred dvema letoma ob osmem obisku rehabilitacijske klinike zavedel, da se mora za vedno strezniti.

Ko ga je namreč s solzami v očeh pogledal sin in mu dejal, da je tako zadet, da ga je strah, se je odločil za treznjenje, pri katerem namerava vztrajati. Tyler je bil zaradi posesti drog nekajkrat tudi aretiran in seveda ni edini zvezdnik, ki je zaradi tega končal v policijski družbi.

Seznam kolegov je dolg.

Louisa Armstronga so že leta 1931 aretirali zaradi marihuane (skrival naj bi jo celo v cevi svoje trobente), Mischo Barton so prijeli pijano, teniško zvezdnico Jennifer Capriati so ujeli s kokainom, celo režiserja Oliverja Stona so prijeli, ko se mu je po žepu valjal paket sumljive vsebine.