Stavimo, da tega o simpatični Gordani Grandošek Whiddon (Zvezde plešejo) nisi vedela!

Gordana Grandošek Whiddon je v tretji oddaji najbolj plesnega šova ta hip – Zvezde plešejo navdušila v lahkotni rožnati oblekici (glej spodaj!). Povpraševanje, od kod je obleka, je bilo neverjetno. Odgovor pa je verjetno za marsikoga presenetljiv.

Stavimo, da tega o simpatični Gordani Grandošek Whiddon (Zvezde plešejo) nisi vedela! (foto: POP TV) POP TV
6. 5. 2018

Pazi to! Gordana je v 3. oddaji Zvezde plešejo nosila svojo kreacijo in dobila za njo kar nekaj naročil. Na srečo je bil v njen mož Trent v tistem času ravno v Los Angelesu, kjer je kupila blago, tako da je lahko že nakupil nove zaloge.

Ne samo plesalka, ampak tudi oblikovalka!

Le kje najde čas za oblikovanje, smo se spraševali.

"Sem tudi oblikovalka, ki si sama sešije svoje unikatne obleke. Po navadi si največ časa za šivanje vzamem, ko se zbudim. Lahko bi rekli, da iz postelje skoraj skočim za šivalni stroj."

 

A post shared by Gordana GW (@ggwdesign) on

In od kod izhaja njeno veselje za oblikovanje in od kod črpata inspiracijo, je še zanimalo našo novinarko.

"Že moja mami je šivala. Ko sem bila stara 13 let, mi je pokazala, kako se napelje nit v šivalni stroj," pove Gordana.

Na začetku si je sama šivala oblačila za trening, kasneje za v diskoteke, ko je odrasla, pa je začela šivati večerne toalete.

"Ko sva bila s Trentom v Los Angelesu in Veliki Britaniji, sva dobila veliko vabil za dogodke z rdečimi preprogami, tako da sem začela resno oblikovati zase in kasneje, na pobudo svoje prijateljice, naredila tudi modno revijo."

 

A post shared by Gordana GW (@ggwdesign) on

Pred časom je s prijateljico izvedla fotografiranje svojih del ...

"Po dolgem času sva se dobili s prijateljico fotografinjo Natalijo Jelušič Babič, s katero vedno ušpičiva kaj novega. Posebne pomladanske kolekcije nimam, saj so vse moje obleke couture in unikatne. V prihodnosti nameravam narediti kolekcijo, ampak trenutno nimam časa, saj sama oblikujem in šivam. Obleke delam zelo po občutku – ko vidim blago, vem, kako bo padlo in kaj bom sešila," iskreno razloži.

 

A post shared by Gordana GW (@ggwdesign) on

Njene obleke nosijo tudi številne svetovne zvezdnice.

"Le katere in kako je prišlo do sodelovanj," smo bili radovedni.

"Moje obleke so nosile pevka Pixie Lott (fotografija spodaj), igralka Christiana Leucas, s katero sodelujem že eno leto, Ines Erbus, Miša Margan, Nina Donelli, World Top Model, Miss Universe Slovenije Lucija Potočnik in še mnoge."

 

A post shared by Gordana GW (@ggwdesign) on

Do sodelovanja s Pixie, na katerega je Gordana izjemno ponosna, je prišlo že pred časom, saj je njen mož Trent plesal s Pixie v oddaji Strictly Come Dancing na BBC.

"To poletje naju je v Sloveniji obiskala njena mama in si ogledala najin muzikal Le Hotel, hkrati pa videla obleko na meni." Enako obleko si je potem zaželela Pixie in v njej požela izjemen uspeh, saj je na instagramu dobila prek 72.000 všečkov."

Se strinjaš, da so plesalkine kreacije resnično neverjetne?

Mimogrede, v njeni večerni kreaciji smo pred časom lahko videli tudi priljubljeno Indiro Ekić. Poglej si jo TUKAJ!

Preberi še: Gordana Grandošek Whiddon (Zvezde plešejo): Iskreno o težkih trenutkih (pripravi robčke!)

Priporočamo tudi: Natalija Gros (Zvezde plešejo) oboževalcem predstavila prav posebnega moškega v svojem življenju