Sta Kim in Kanye svoji malčici naložila čisto preveč obveznosti?

Balet, tečaj keramike, tai či ... Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian in raper Kanye West bi rada preizkusila vse sposobnosti svoje hčerkice. Očitno pa se ne zavedata, da jo s svojim pretiravanjem pošteno izčrpavata.

Sta Kim in Kanye svoji malčici naložila čisto preveč obveznosti? (foto: Profimedia) Profimedia
9. 5. 2016

Ojoj! Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian in raper Kanye West želita na površje izvleči ves potencial, ki se skriva v njuni hčerkici North 'Nori' West, ki bo sredi junija dopolnila komaj tri leta!

Njun načrt je, da se malčica preizkusi na čim več različnih področjih, da ne bi kateri od njenih domnevno številnih talentov slučajno ostal neodkrit.

Vse lepo in prav, če ne bi slavna zakonca, ki sta si večno zvestobo obljubila maja 2014 v Firencah, močno pretiravala z urnikom, ki sta si ga zamislila za svojega 'popolnega otročka'.

Vsakdanjik njune hčerkice je namreč tako nabit s številnimi aktivnostmi, da bi namučil tudi marsikaterega odraslega človeka.

Situacija je tako resna, da celo prijatelje slavnega para že pošteno skrbi za Nori, kot jo ljubeče kličeta njena starša, saj je po njihovem mnenju preobremenjena.

"North ima veliko preveč dejavnosti – plesne tečaje, tečaje keramike, tai či, po novem celo sablja ..." je za spletno stran Radar Online razkril eden od njih.

Seveda nihče ne dvomi o dobrih namerah obeh zvezdnikov, ki svoji naslednici gotovo želita in privoščita vse najboljše, a Kim in Kanye se iz staršev počasi spreminjata v menedžerja svoje hčerkice.

Po poročanjih ljudi, ki so jima blizu, s pretirano ambicioznostjo izvajata močan pritisk na svojega ljubljenega otroka.

Če je dal celo razvpiti resničnostni klan Kardashian-Jenner, ki sicer slovi po precejšnji sproščenosti, znak za alarm, je situacija verjetno res že zelo zaskrbljujoča.

"Kourtney in Kris vedno znova dopovedujeta Kim, da ima North še veliko časa in da bo lahko v prihodnosti počela vse te stvari. Hkrati pa poudarjata, da ji ni treba hoditi na tečaj francoščine in da ni treba, da postane Vivaldijeva naslednica. Toda Kim ju preprosto noče poslušati!" je dobro obveščeni vir razkril, da 35-letnica, ki je dejavna tudi kot igralka, poslovna ženska in model, ne upošteva niti nasvetov svoje mame Kris Jenner ter starejše sestre Kourtney Kardashian.

Kim in Kanye, ki imata poleg North še 5. decembra lani rojenega sinčka Sainta Westa, očitno hočeta, da bi bila njuna hčerka popolna. In pri uresničevanju svojega cilja si pozorno ogledujeta talente drugih zvezdniških otrok.

Ne nazadnje mora Nori držati korak s Harper Beckham, Suri Cruise in preostalimi.

"Nekje sta prebrala, da je znala Suri Cruise že pri treh letih odlično plesati, zato sta po hitrem postopku angažirala baletnega učitelja za North, da bo znala plesati tudi ona," je pojasnil vir in dodal:

"Ko sta zagledala fotografijo takrat štiriletne Harper Beckham, ki na njej riše, pa se je razvnela diskusija o Northinem portfelju. Kot da bo postala naslednji Picasso!"

Na gluha ušesa pa ne naletijo le tisti, ki na to temo ogovarjajo Kim. Enako se namreč zgodi tudi tistim, ki poskušajo spametovati Kanyeja. Po poročanjih domnevno dobro obveščenega vira 38-letni glasbenik, modni oblikovalec in poslovnež hoče, da bi se hčerka podala po njegovih stopinjah:

"Kanye se baha s tem, da zna North na svojem ksilofonu zaigrati že več klasičnih skladb, medtem ko večina njenih vrstnikov še gleda Sezamovo ulico." 

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Oglej si še srhljiv kino napovednik za novo grozljivko Nevarnost iz globine z Blake Lively v glavni vlogi ali pa preberi zanimiv članek 8 slabih navad, za katere si nisi mislila, da so tako slabe!