Pikantne podrobnosti iz spolnega življenja slavnih

Slavne osebnosti se navadno na vse pretege trudijo, da bi svoje ljubezensko življenje ohranile zase, a jim to redko uspeva. Med njimi se jih je že kar nekaj znašlo na udaru nekdanjih spolnih partnerjev, ki so jih v javnosti razkrinkali kot slabe ljubimce.

Nicka Carterja 
je Paris Hilton v 
postelji močno 
razočarala. (foto: Profimedia) Profimedia
17. 11. 2014

Oče Playboya Hugh Hefner je znan kot velik ženskar, ki živi sanje številnih moških in v svojem dvorcu prireja razuzdane zabave, na katerih spoznava zapeljive mladenke. Med njimi je bila tudi njegova sedanja soproga Crystal Harris, s katero pa se je vmes za nekaj časa razšel in takrat se je razgovorila o njegovih posteljnih nesposobnostih.

V intervjuju s kontroverznim radijskim voditeljem Howardom Sternom je razkrila, da je njun seks trajal dve sekundi in da sta bila zelo redko intimna. Povedala je še, da je 88-letni Hugh zelo negotov, ko gre za njegovo telo, in da se nikoli ne sleče povsem. "Nikoli ga nisem videla popolnoma golega," je zatrdila 28-letna lepotica.

Nick Carter, član popularne fantovske zasedbe Backstreet Boys, je imel kratko razmerje z razvpito hotelsko dedinjo Paris Hilton.

Paris in Nick

Na veliko presenečenje številnih pripadnikov močnejšega spola, ki sanjarijo o tej svetlolaski, je povedal, da je bil v postelji zelo razočaran nad njo. "Bila je pijana čistunka, ki – vsaj tako sem jaz to videl – ni marala seksa. Opirala se je na mamila in alkohol, da bi si dvignila samozavest, pogosto pa je bila tako 'počena', da sploh ni mogla ničesar početi," je dejal glasbenik, ki je s temi besedami potrdil mnenje tistih, ki so si ogledali njen domači pornič 1 Night in Paris, v katerem je med seksom z igralcem pokra Rickom Salomonom videti precej nezainteresirana in hladna.

Angelina Jolie slovi kot ena od najlepših žensk na svetu, njen nekdanji soprog Billy Bob Thornton pa je nekoč pomenljivo izjavil:

Angelina

"Včasih imaš z modeli in igralkami, najbolj seksi ženskami na svetu, občutek, kot da je...š kavč!" Igralec pa morda vendarle ni najbolj verodostojna oseba na svetu, saj je nekoč zatrdil, da je Angelina zelo dolgočasna, kar je glede na njeno razvpito ljubezen do nožev, verig in bičev kar težko verjeti ...

Čeprav se ga drži sloves velikega ženskarja, je Charlie Sheen slab in sebičen ljubimec. Tako vsaj trdi njegova nekdanja soproga Denise Richards.

Charlie

Igralska lepotica je razkrila, da je bil nekdanji zvezdnik humoristične serije Dva moža in pol med rjuhami vedno osredotočen zgolj na to, da je zadovoljil svoje potrebe, njene pa je zanemarjal. Motilo jo je tudi to, da je med seksom pogosto gledal porniče. Ko smo že pri porničih ... Charlie je imel avanture tudi z zvezdnicami filmov za odrasle, nazadnje je bil zaročen z Brett Rossi, ki je po koncu razmerja z njim celo poskusila storiti samomor, in nekatere med njimi trdijo, da je igralec odličen ljubimec. In če te porno zvezdnica označi za odličnega ljubimca, je to nedvomno velik kompliment ...

Dolgolasi angleški igralec, komik, radijski voditelj in še marsikaj drugega Russell Brand se je v svojem divjem obdobju kar sam hvalil s številnimi aferami s slavnimi ženskami in z norimi spolnimi podvigi. Georgina Baillie, ena od njegovih spolnih partneric, pa je izjavila, da je zvezdnik v postelji eno samo razočaranje. Med seksom se je namreč drl 'qué?', po čemer je bil sicer znan Georginin dedek, igralec Andrew Sachs, ki je igral v seriji Fawlty Towers. Georgina se mu je s tem razkritjem maščevala za nespodobnost, ki si jo je privoščil, ko je kot radijski voditelj poklical Andrewa in mu v etru sporočil, da je seksal z njegovo vnukinjo.

Zvezdnik golfa Tiger Woods, znan po tem, da je v zakonu z nekdanjim švedskim modelom Erin Nordegren kot po tekočem traku skakal čez plot, kljub bogatim izkušnjam ni najboljši ljubimec. Jaimee Grubbs, 24-letna natakarica, s katero se je videval približno dve leti in pol, je izjavila, da je v seksu naravnost grozen. No, tako zelo grozen pa že ne more biti, glede na to, da se je toliko časa videvala z njim. Ali pa se je morala morda večkrat prepričati o tem, da je grozen. Le kdo bi vedel?! 

Napisal: Tim Jeras za revijo Nova